Bluescreen dump nalezeni problemu

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Bluescreen dump nalezeni problemu

#1 Příspěvek od robo »

Na mem Aspire 5670 s win 7, 32b spadne do modre smrti po probuzeni ze spanku. Nedeje se to pokazde ale deje se to. Ve vypisu vidim zminku o kamere. mam to chapat ze je problem tam. Kdyz se podivam na ostatni crash report tak je tam take ta kamera. Rad bych to nejak rozchodil. Diky
Přílohy
07-03-2017_00017.jpg
(89.24 KiB) Staženo 129 x
07-03-2017_00016.jpg
(86.95 KiB) Staženo 181 x
serviceman

#2 Příspěvek od serviceman »

Driver odinstaluj a uvidíš, nebo užij Autoruns a dočasně ho zablokuj.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
robo

#3 Příspěvek od robo »

Tak jsem ovladac nasel v doporucovane app a zrusil zatrzeni. A uvidim. Dik

Edit: V posledni dobe jsem si vsiml ze me notas dava zvuky pro odpojene-pripojene zarizeni. A to dost casto pri zmene naklonu displeje ci otevreni vika ntb. A dnes me to doslo ze to bude asi nalomeny kabel od kamery co je zabudovana nad lcd. Tak jsem kameru v systemu zakazal. A ted kdyz vikem ntb hybu tak je ticho. A asi ty pady os po probuzeni na na svedomi onen kabel.
robo

#4 Příspěvek od robo »

I kdyz v ovladacich panelech zakazu Acer Orbicam cameru tak stejne pri pohybu vika se ozve zvuk pripojeni-odpojeni hw kamery. Testnul jsem AIDA ze bych zakazal samotny port. Ale tohle v nabidce programu neni. Resenim by bylo fyzicke odpojeni kamery. Ale jak na to? Odloupl jsem okraje lcd monitoru a snazil se zjistit jak je kamera zapojena. Od samotne kamery to jen tak odpojit nejde. Kabel vede primo do kamery. A druhy konec nevede nekam na zakl. desku ale je spolecne s kabelem od lcd sveden do jednoho konektoru a zasunut do desky. Snad jsem to dobre zkouknul. Snazim se demontovat jen nutne minimum. Jak dal. Dekuji za napady
serviceman

#5 Příspěvek od serviceman »

Zakaž systémové zvuky.
Přílohy
2017-03-13_10-29-14.png
(23.17 KiB) Staženo 138 x
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
samponek

#6 Příspěvek od samponek »

Když to máš rozdělaný, tak rovnou vykuchej i mikrofon, ten je vysoce nebezpečný.
Kamera sice nepatří mezi vyloženě škodlivá zařízení, ale když zlobí, tak ji vykuchej taky. Tu umělou hmotu nad displejem podebereš tlustým šroubovákem a štípačkama, nebo kombinačkama ji normálně vyškubneš. (prakticky ověřeno na více NTB)
PixelOrgy

#7 Příspěvek od PixelOrgy »

No ta kamera je na USBcku, ted si nevybavuju, jestli jde v DevMgr zakazat primo USB port, ale mrkni...
robo

#8 Příspěvek od robo »

Samponek- vezmu na tu jemnou praci tupou sekyru. Ostrou bych mohl poskrabat ten cerny plastovy ramecek displeje.

serviceman: zvuky jsou sice resenim ale myslym si ze ta obcasna modra smrt souvisi s otevernim notasu a pripojenim, odpojenim... kamery. Mozna se mylim.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“