Která verze Skype ještě pracuje s Windows XP?
Moderátor: Moderátoři
Která verze Skype ještě pracuje s Windows XP?
Mám zde nyní nainstalovanou verzi 7.4.0.102.
Rellik píše:A co online přihlášení? To by mělo fungovat všude...
Nemám nastavené přihlášení Skype při startu Windows. Po připojení na internet, pokud potřebuji, spustím Skype ručně. Zobrazí se přihlašovací okno a v okně se po chvíli zobrazí hláška, že jsem byl odhlášen, protože používám starší verzi Skype.
Nerozumím tomu, co to je "On line přihlášení".
-
petrfilipi
Petr
-
petrfilipi
petrfilipi píše:....... Pokud chce používat Skype, tak čas od času bude muset Skype upgradovat, s tím nic nenadělá. Nebo nebude Skypovat......
Souhlasím, ale otázka zněla na kterou verzi mám Skype upgradovat. Byla tady rada abych zkusil verzi 7.33.... Mohu to zkusit až doma, kde mám neomezené připojení a jeden počítač s XP, kde mají povoleno malí vnuci hrat nějaké jednoduché hry. Na tom XP doma mohu laborovat a zkoušet, která verze Skype funguje a nezpůsobuje kolaps XP. Začnu tou doporučenou verzi 7.33.
Jena známá povolila asi před rokem automatický upgrade na nejnovější verzi, a od té doby byl počítač téměř nepoužitelný, dokud jsem ji nenainstaloval nějakou starší verzi,
Zde na chatě mám počítač s XP, který je připojen na internet GPRS (lepší připojení zde není) od T-mobile přes Bluetooth a "nechytrý mobil", který funguje jen jako modem. Nějaké stahování instalací Skype zde nepřipadá v úvahu.
Brozicek píše:Rellik píše:A co online přihlášení? To by mělo fungovat všude...
Nerozumím tomu, co to je "On line přihlášení".
Tím online přihlášením myslím přihlášení v internetovém prohlížeči https://login.skype.com/login?setlang=cs Nevím jestli tam jde všechno jako v externím programu, ale komunikovat tak jde bez ohledu na systém...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
p32 píše:Tím humusem jsem myslel právě IE8. Aspoň v XPéčkách se tak jeví. Proč musí mít IE8 pro vyšší verzi Skypa? FF nestačí?
Ta podmínka je tam opravdu proto, že "autoři" potřebují zobrazit "welcom page" v IE kompatibilním prohlížeči - a vůbec si přitom nepřipouští, že existují i alternativní prohlížeče. Je to důkaz toho, jak MS zvolna, ale zato vytrvale blbne.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]