Cabridge azur 740 střílí do beden, DC error.
Moderátor: Moderátoři
Cabridge azur 740 střílí do beden, DC error.
Pokud to dělají oba kanály, pak je to něco, co mají společného.
Zkus odpojit živý fous z CN1, z CN4 /ne zem!!/ a nech to nastartovat.
Pokud to práskne i teď, budeš už vědět přesněji, odkud to přichází.
Mezi námi děvčaty - když už si troufneš na takový zesilovač, měl bys už takovéhle základní hlouposti vědět. A asi i to, že prostým odpojením výstupních relé vůbec nic nezjistíš.
I kdyby měla ta relátka opálené kontakty sebevíc /nevím sice proč opálená-spíš "omačkaná", ale budiž/, tak by to ani v takovém případě do zátěže neposílalo ss puls. Na schématu je vidět, že výstupní tlumivky jsou zapojené ještě před kontakty relátek, tak to zkus změřit na nich.
Ta rána klidně může pocházet z obvodů speaker testu, vě kterém se něco pojebalo. Je to bohužel tak zapojený, že to možné je.
Doplním mute naskočilo protože volume bylo na minimum. Se zapojeným jedním kanálem zesilovač nejde,jde přidávat hlasitost a po zapnutí ani nestřeli do repro a jde přepínat i speaker A nebo B. Takže chyba bude v jednom kanálu.
Jsi línej měřit, nebo nemáš čím? Proč mi nenapíšeš, co je na těch výstupních tlumivkách v momentu startu? To je vážně nutný všecky informace z Tebe tahat? Potřebuju pomoct já, nebo Ty?
Přesně to jsem očekával - že vytáhneš celý konektor i se zemí.
Kdyby vstupní část konců brala zem odjinud, máš možná velký problém.
Takhle se projevuje naprostej amatérismus, který u takhle složitého zesilovače nemá co pohledávat..bohužel.
Já výslovně napíšu "odpoj živý" a Ty vytáhneš celý konektor i se zeměmi.
To je pak těžko radit..