Kenwood CD DP 1080 oprava?

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
padik

Kenwood CD DP 1080 oprava?

#1 Příspěvek od padik »

Ahoj. Vyhrabal jsem další kus starožitnosti, kdysi koupený v záchvatu na Aukru. Asi se rozležel a nechce se mu vysouvat mechanika, i když na displeji hlásí OPEN,případně CLOSE. Taky trvale svítí ledka STBY. Dálkové to nemá.
Jak bych měl postupovat? Totiž, chtěl jsem zvuk srovnat s dnešním základním moderním strojem. Je na něj inzerát za funkční, 500 Kč, má to cenu koupit třeba na ty náhradní díly? Dík.
dred

#2 Příspěvek od dred »

starecd

#3 Příspěvek od starecd »

A co tak se podívat na převody, či řemínek, popř. jestli má motorek snahu točit se. Možností je moc, stejně to budeš muset rozdělat.
padik

#4 Příspěvek od padik »

starecd píše:A co tak se podívat na převody, či řemínek, popř. jestli má motorek snahu točit se. Možností je moc, stejně to budeš muset rozdělat.

Tak jo, byla rozevřená mechanika. Po zaklapnutí se to rozjelo. A díky za servisní návod, bude se hodit. Jinak jsem moc chytrostí na téma DA převodu v češtině nevygůgloval. Z německého článku autor tvrdí, že se rozdíly mezi jednotlivými převodníky přeceňují a rozdíl mezi levným a velmi drahým CD přehrávačem nemusí být nijak zásadní.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“