Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Je to pecka, tyhle ženský bývají většinou téměř nesmrtelný...
A smutný je i to, že náhlá zástava srdce je i pro dnešní lékaře docela slušenej oříšek. Tělo prostě vypne a sbohem. R.I.P.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Věru samotnou jsem nikdy osobně nepotkal - ale jejího tátu, stolaře par excellence, jsem "před těžkéma járama" poznal jako kluk. Žil tenkrát s družkou v baráčku pod Střekovem v Ústí nad Labem, kousek od řeky, po který jezdily šífy s pískem a s uhlím do Chvaletic. A je zajímavý, že on sám jí tenkrát nevěřil, že by se svým zpěvem dokázala uživit ... Jak vidno, dokázala to.
R.I.P. Věro, Tvým hlasem se dalo rozbíjet sklo. Budiž Ti těch 6 stop hlíny nad hlavou hodně lehkejch....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Přidávám se ke vzpomínce na zpěvačku, u které jsem obdivoval barvu hlasu a hlavně úžasný "drajv". Také jsme jí říkali "česká Tina"...
To víš, že zůstanou, Věro...
R.I.P
Sice pozdě ale na TV Barrandov byl dnes v 20.15 koncert Věry Špinarový s Petrou Janů z Lucerny a souběžně na Artu koncert Věry Špinarový z Žofína.
Mělo by to být v archivu.
Akorát netuším, proč mě všecko z archivu ČT při načítání spadne...