Oprava nástavce kmitací pilky Narex P008

Problémy s elektrickým nářadím

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jjilek
Kontaktovat uživatele:

Oprava nástavce kmitací pilky Narex P008

#1 Příspěvek od jjilek »

Získal jsem tento nástavec ke staré vrtačce Narex.
Bohužel jsem zjistil, že chybí vodící kladka pod pilový nástavec. Nemá někdo tento nástavec a může poslat foto chybějící kladky, abych si ji mohl nechat zhotovit?
Přílohy
nastavec.jpg
Je to tenhle nástavec:
(143.14 KiB) Staženo 443 x
detail2.jpg
Šipkou místo pro opěrnou kladku.
(264.82 KiB) Staženo 298 x
Nakadah

#2 Příspěvek od Nakadah »

Tohle mám na chalupě, když počkáš po víkendu - můžu ti to oměřit.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jjilek »

Já bych totiž chtěl tu kladku někde (nechat) udělat, takže bych potřeboval nějaké přesnější rozměry a snad také fotku.
Předem díky, samozřejmě počkám. J.
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Ty nemáš šupleru ? Drážka je tak 1mm hluboká .
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Bořku, tam jde i o průměr a šířku tý rolničky a o průměr jejího čípku, na kterým se točí - a ty si z palce nevycucáš. Navíc je kalená, aby vydržela to přitlačování pilovýho listu při pižlání .... Já jsem si o tomhle nástavci na "kombíka" (NAREX EV-108B Combi) snil dlouhý léta, nebožtík táta ho někde měl, ale po jeho smrti se někam ztratil ... takže jsem si "šukalku" musel koupit extra - a mám tak doma 500W předchůdkyni týhle mašinky http://www.narex.cz/cs-cz/65404742-epl_12-7_be ... Ta rolna tam dostává docela dost fest na prdel, jen tak von wok přes palec bych její rozměry neřešil.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od forbidden »

Mažete někdo tu kladku? Já mám B&D a ta má místo osky kladky jen stočenej plech a kladka na tom běhá nasucho. Říkám si, že je tam stejně takovej bordel, že by to mazání mohlo být spíš na škodu.
alkom01

#7 Příspěvek od alkom01 »

Občas mažu, většinou na začátku práce, když toho dělám víc a vzpomenu si, máznu znovu.
Pivo v přírodě ničím nenahradíš!
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

Kurňa Karle , co Tě zase tlačí . Držák tam má . Takže kdyby jsi tomu rozumněl , tak tam díru pro osu vidíš . Hlavně nech teoretizování o něčem , o čem nemáš potucha .
EKKAR

#9 Příspěvek od EKKAR »

Bořku - klid. Vona ta díra v držáku vůbec nemusí odpovídat díře v tý rolničce - protože jednou je ta osička pevná z masivního matroše a jindy tam je jen kalený trubičkový pérko - jak píše forbidden, "...místo osy je tam jen stočenej plech..." - von i ten plech tam nejspíš bude kalenej ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Yarda1

#10 Příspěvek od Yarda1 »

Tenhle nástavec jsem taky měl, možná že jsem ho ještě nevyhodil, ale přestal jsem ho používat, protože mi odcházela vrtačka (rotor) a pak už mi ji nechtěli opravovat. Tak pokud bych ho ještě někde našel, byl by zadarmo k mání. Ale Olomouc je poněkud z ruky (bydlím tam co se potkali dva medvědi) a na poštu s tím nechci chodit.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Standa99

#11 Příspěvek od Standa99 »

Na sbazaru je nějaká fotka.
Přílohy
nastavec1.jpg
(106.03 KiB) Staženo 272 x
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od jjilek »

Yarda1 píše:Tak pokud bych ho ještě někde našel, byl by zadarmo k mání. Ale Olomouc je poněkud z ruky (bydlím tam co se potkali dva medvědi) a na poštu s tím nechci chodit.

Dáš mi prosím vědět, kde se ti dva medvědi potkali? Stačí SZ, když už to nechceš dát na vědomí veřejně. Předem díky.
Když já mám ty vrtačky dvě, a navíc různé ND k jiným adapterům, které sice ne každý den, ale dosti často již několik desetiletí úspěšně používám. (Inu české ručičky, ne šikmoočky.) J.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od forbidden »

On to dal na vědomí veřejně, je to základní neznalost. :D
Stačí dát do Googlu "kde se potkali dva medvědi" a hned první odkaz to je. I Google to ví. :lol:
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od jjilek »

Díky za nápovědu. Takže tímto dávám na vědomí kolegovi Yarda1, že si pro nástavec rád přijedu. Vlak z Olomouce do Kolína jede asi 100 minut.

To Standa99:
Díky za tip, bohužel ten pán to již prodal. A tvar té kladky z toho není příliš vidět.
Yarda1

#15 Příspěvek od Yarda1 »

jjilek píše:... Takže tímto dávám na vědomí kolegovi Yarda1, že si pro nástavec rád přijedu...

Zaslaná SZ.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické nářadí“