Hledám člověka, ochotnýho pomoct opravit kombo v Teplicích

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
EKKAR

Hledám člověka, ochotnýho pomoct opravit kombo v Teplicích

#1 Příspěvek od EKKAR »

Obrátil se na mne člen jinýho fóra s prosbou o pomoc při opravě komba Hughes & Kettner ATTAX 80. Jenže do Teplic, kde ten dotyčnej bydlí, je to pro mne poněkud z ruky. Podle schématu jde o jednoduchej diskrétní konec s Darlingtonama v komplementárním konci, napájení je ±48V - akorát že jak víte sami, "měřit" něco pomocí jen málo poučený "prodloužený ruky" na dálku 200km je dost na draka. Kombo už dostal jako nefunkční. Údajně předzesilovač maká, nejde jen konec. Já to od boku tipuju na střelený koncový Darlingtony, jenže dotyčnej neumí Darlingtony změřit - i obyčejný trandy "měří" pípákem šlusmetru ... Byl by někdo ze severočechů ochotnej se začátečníka ujmout? Kontakt samozřejmě předám via SZ, nechci to tady vyvěšovat jak fángli ...

Dík dopředu těm ochotným.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Sendyx

#2 Příspěvek od Sendyx »

V Lovosicích, což je celkem kousek, bydlí jeden bývalý profi audioservisák, teď už penzista. Možná by ho mohl oslovit.

Upřímně řečeno, podobné dálkové porady osobně nepodporuji, kupa námahy a obvykle pochybný výsledek. Co brání majiteli demontovat šuplík s elektronikou, důkladně zabalit a někam poslat?
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“