Skrill a jiné účty

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
starecd

Skrill a jiné účty

#1 Příspěvek od starecd »

Zdravím všechny, mám problém občas vyplňuju dotazníky(je jich, ale čím dál míň-bohužel) vše vyžerou "lízači displejů", popřípadě ti, co se v kanceláři nudí. Tyto firmy to omlouvají tím, že potřebují výsledky hned, zajímavé, že dřív to nevadilo a platili víc. Bohužel u jedněch dotazníků se body nedají jinak převést než na Skrill, Pay pal nebo Interwetten- což jsem se díval, že je sázková kancelář. Co by bylo nejvýhodnější? Rozhodně první dva si nehodlám zřizovat, ale chci se zeptal, jestli by to šlo převést na kamarádův Paypal účet.
Moc díky za reakce.
termit256

#2 Příspěvek od termit256 »

tak jim dej kamosuv mail, at to poslou jemu ne?
Pokud ho nechces otravovat, zalozeni PP uctu je otazka par minut a nic to nestoji.
starecd

#3 Příspěvek od starecd »

Pro mě PayPal nemá cenu, na e-bay nenakupuju, jinak si vystačím maximálně Allegro a i to můžu přes kámoše.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“