Sháním manual k budíku

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Joe7

Sháním manual k budíku

#1 Příspěvek od Joe7 »

Sháním manual k tomuto budíku.Díky
Přílohy
budík manual1.jpg
(74.79 KiB) Staženo 1 x
Celeron

#2 Příspěvek od Celeron »

A co potřebuješ vědět? Mám ty samý jen jinej tvar. Opravovat na tom asi nic moc nejde...
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Joe7

#3 Příspěvek od Joe7 »

Celeron píše:A co potřebuješ vědět? Mám ty samý jen jinej tvar. Opravovat na tom asi nic moc nejde...

Potřebuji návod k nastavení, dostal jsem jej darem - bez návodu.
Díky
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Vyfoť zadní stranu s tlačítkama. Jinak v tomhle šmejdu je asi jen 5 verzí základního zapojení jednoho předprogramovanýho čipu zaplivnutýho na DPS černým "térem" - obsluha je u všech skoro stejná ...
Většinou to má tlačítka "SELECT", "MODE", "ADJUST", "SNOOZE", někdy je místo "select" kratší popisek "SET". Kombinací zmáčknutí se volí režim zobrazování i postupný nastavování hodnot. Těch možností zase není tolik, aby se to nedalo během půl hodiny vyzkoušet - v režimu nastavování vždycky ta hodnota, která se dá měnit, bliká.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Achab

#5 Příspěvek od Achab »

Podobné rozdávali v obchodě jako dárky a žádný návod mimo pár obrázků na krabičce u toho nebyl. Ovládání jak popisuje EKKAR, dá se s tím po pár pokusech seznámit.
Postupně přestaly svítit některé segmenty displeje a po roku skončil v popelnici - opravitelnost nulová.
Celeron

#6 Příspěvek od Celeron »

Tak to já jsem měl asi kliku, mám ho už možná 12 let a jede jak z praku. Akorát asi před třema lety měl nějakou dvouměsíční chorobu při měření teploty ale z ní se sám nějak zázračně vyléčil. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Joe7

#7 Příspěvek od Joe7 »

EKKAR píše:Vyfoť zadní stranu s tlačítkama. Jinak v tomhle šmejdu je asi jen 5 verzí základního zapojení jednoho předprogramovanýho čipu zaplivnutýho na DPS černým "térem" - obsluha je u všech skoro stejná ...
Většinou to má tlačítka "SELECT", "MODE", "ADJUST", "SNOOZE", někdy je místo "select" kratší popisek "SET". Kombinací zmáčknutí se volí režim zobrazování i postupný nastavování hodnot. Těch možností zase není tolik, aby se to nedalo během půl hodiny vyzkoušet - v režimu nastavování vždycky ta hodnota, která se dá měnit, bliká.

Hodiny nastavení bez problémů, budík zatím nejasný
Přílohy
budíkzad.jpg
(157.93 KiB) Staženo 16 x
Artaban001

#8 Příspěvek od Artaban001 »

Levý dvě tlačítka nastavování vzestupně sestupně (Up Down)
Timer je časovač a mode mód provozu. Settings je nastavování.
většinou je potřeba Settings držet dýl zmáčknutý, aby se rozblikal údaj, co chceš štelovat. dalším stiskem settings změníš pozici (hodiny - napřed sekundy, pak minuty, hodiny, dál datum, den a rok)
Stiskneš mode a pak settings a šteluješ budíky. Chce to vyzkoušet. Pomačkat kde co a za půl hodiny to máš v malíku i bez návodu.
(C/F) - možná delším podržením změníš jednotku teploty (jestli jednotky Faranthaita, nebo Celsiuse)
rnbw

#9 Příspěvek od rnbw »

Videl som jedny hodiny z Lidlu s maximalne 🤐 ovladanim. Cas sa totiz nenastavuje tlacidlom SET... Kazdeho pol roka bolo treba hladat navod. Tusim treba stlacit MODE a potom SET.
Joe7

#10 Příspěvek od Joe7 »

Nějak si s tím pohraju - díky všem za rady
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“