Koupím jističe LSN

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Milan_F

Koupím jističe LSN

#1 Příspěvek od Milan_F »

Nemá někdo v zásobách jističe LSN?
B2/1 1ks nebo B4/1
B16/3 2ks
B20/3 1ks

Edit hodnot - našel jsem zašitý tajný zásoby. Mimo pár LSNek aj. i dva typy od ABB, co spolu nepasují na hřeben :evil:
Naposledy upravil(a) Milan_F dne 10 čer 2017, 10:56, celkem upraveno 2 x.
Celeron

#2 Příspěvek od Celeron »

Kouknul jsem se Ti. Mám jen D10/3 a pak takový "potřebný" jako D32/3 a B40/3, vše 10kA. Myslel jsem, že toho najdu víc hlavně v jednofázu. Nojo, už je to kupa roků, co se nedělaj. Navíc jsem z nich kvůli ceně dost brzo přešel na SEZ.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Achab

#3 Příspěvek od Achab »

Podle počtu 17 modulů je to celá rozvodnice nebo větší rozšíření - je problém použít jiné dostupné jističe?
Milan_F

#4 Příspěvek od Milan_F »

Potřebuju 1 přidat, 5 vyměnit a něco do rezervy. Asi to tak dopadne, že to vyházim všechno a dám nový. Vše od jednoho výrobce.
monterjirka

#5 Příspěvek od monterjirka »

Když vezmeme OEZ, tak u modulárních jističů to byla celkem slušná řada LSN, která ale moc nepasovala k jiným výrobcům, pak přešli na řadu MINIA, které kromě konkurence nepasují ani k LSN a teď přešli na "MINIA2", tak trochu kopie Siemens, a to nepasuje k MINIA 1 ani LSN...
Takže i kdyby MINIA2 byla sebelepší, tak z hlediska dlouhodobější perspektivy a možnosti rozšiřování a výměn není OEZ tím, komu bych moc fandil a věřil...
Celeron

#6 Příspěvek od Celeron »

Zapoměls, že před LSN bylo ještě LSF. Tyhle neustálý změny vyráběných typů už mě taky štvou. Zavedeš se na jeden, máš zásobu, pak zaříznou výrobu a kupa ti toho z některých hodnot zbyde a k novejm to nepasuje.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Achab

#7 Příspěvek od Achab »

Z levnějších se často používají jističe Bonega, na běžné použití do bytových rozvodnic obstojí. Některé typy jističů lze jimi údajně nahradit (sedí na spojovací lištu). Ale v kombinaci s LSN jsem je zatím neviděl.
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“