Samsung LE40B651T3W po 10s vypne podsvit
Moderátor: Moderátoři
Samsung LE40B651T3W po 10s vypne podsvit
- Přílohy
-
Samsung LE40B530P7W - PSU + Inverter - BN44-00264C Rev 1.3 - H40F1_9HS - KETI HU10123-8009.jpg- (245.54 KiB) Staženo 366 x
Snáď len sa kuknúť aký io ten inv. riadi a podla toho dohladať na IO kde ak ho priamo má tento výstup.
V tomto inv+zd, je na konektore medzi MB len výstup MB s názvom INV_ON.
a potom samozrejme PWM výstup.
Zhruba po 10 až 15 sekundách vypíná podsvit, trubice vyměněny, sice ne nové ale z TV který měl vadný panel, podsvit tam fungoval, konce nejsou černé. Přechoďáky na paticích nejsou, tráfka vypadají O.K., všechny elyty změřeny na kapacitu i ESR, napětí zdroje i zvlnění všechno v pořádku. V okamžiku vypadnutí podsvitu zmizí +5V na pinu DET-5V. Jelikož o tom vím prd, jestli to napětí jde z MB nebo z této desky, tak jsem spoj přerušil, že to změřím.
Situace se nezměnila a při měření jsem těch 5V naměřil po zapnutí jak z MB, tak z desky podsvitu a v okamžiku vypadnutí podsvitu zmizí z obou stran. To mi hlava nebere. Opravami se nezabývám, je to můj koníček a moje TV. A děsně mě irituje, když něčemu nemůžu přijít na kloub. Jestli někdo máte nějakou radu, díky za ni, jinak jak se u toho nervnu, půjde do recyklace