Poraďte prosím nějaký program pro Flash disky
Moderátor: Moderátoři
Poraďte prosím nějaký program pro Flash disky
Nejlepší by bylo, kdyby se dalo nastavit třeba zápis/čtení jednoho velkého souboru, v dalším kole několika menších.
Kdysi jsem měl něco takového, ale už nevím, jak se to jmenovalo.
A co jsem zkoušel jakýsi DiskMark, tak jsem jeho výstupu nějak neporozumněl.
Díky
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- serviceman
Projel jsme oba disky, výsledek je v příloze.
Celé to vzniklo proto, že jeden kolega-externista tvrdil, že onen 32GB disk Sony je proti jeho 64GB disku SanDisk strašně pomalý.
Jen pro pořádek- oba byly používány na stejném zařízení, které má jen USB 2.0 (zdůraznuji to proto, aby si někdo nemyslel, že jsem přehlédnul to, že SanDisk je 3.0 kompatibilní).
Podle výsledku testu (prováděného na mém PC s porty USB 2.0 tam nejsou nijak markatní rozdíly. Takže nechápu, proč mu to s tím Sony diskem jelo špatně, se SanDiskem dobře.
- Přílohy
-
Flash_comp.jpg- (231.44 KiB) Staženo 217 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Zkusí to zjistit
Všechno to byly soubory větší jak 1MB.
No nic, jdu zkoušet dál.