PCI USB 2.0 radic s VT6214L - jeden port blbne
Moderátor: Moderátoři
PCI USB 2.0 radic s VT6214L - jeden port blbne
Od zaciatku to blblo - obcas sa citacka pripojila k UHCI (USB 1.1) radicu namiesto EHCI (USB 2.0). Casom to zacalo blbnut viac a uz sa vobec nepripoji na EHCI. Zariadenie pripojene do USB portu na prednom paneli citacky pritom funguje normalne ako USB 2.0. Citacku som vyskusal na inom radici a tam funguje normalne.
Takze ostal radic. Prehodil som datove piny v kabli, takze som vlastne vymenil medzi sebou citacku a jej predny port. Zrazu citacka na radici funguje a zariadenie pripojene do predneho portu blbne... takze nacaty port na radici. Su tam len 15K pull-down odpory, inak to ide rovno do VT6214L. Ze by bol vadny z vyroby?
Vyhrabal som inu kartu, s ALi M5273. Ma to 6 portov - 2 vzadu a 4 vnutri na 2 headeroch. Je to ale nejaky cinsky smejd, headery maju vylomeny nespravny pin, takze tam bezny dvojity USB konektor nevojde a vzdy z dvojice portov funguje len jeden...
- JirkaRCK
- Kontaktovat uživatele:
Iná záhada je 1GB USB kľúč Samsung s doskou Intel. Keď ho pri tejto doske zapojím do predného USB, ide iba ako USB 1, prípadne ho ani nerozozná, a napíše že zariadenie nebolo rozpoznané. V zadnom porte funguje normálne, a tucet iných USB kľúčov funguje v predných USB tiež normálne. Samotný USB kľúč funguje v iných PC normálne, či už vpredu, alebo vzadu. Skrátka blbá kombinácia.