Asus X553M - klobásnice
Moderátor: Moderátoři
Asus X553M - klobásnice
Je to na pozinkovaným plechu nalepenej sendvič fólií, do kterýho drbou silikónový špuntíky, takže oprava zjevně nebude možná.
No a o co jde - Model je to NSK-USA0C - Gůgl nezná. PN Aušusu je 0KNB0-612RCZ00 (bez koncovýho RCZ00 Gůgl zná), PN výrobce Darfon je 9Z.N8SSW.A0C - Gůgl nezná.
Ale přesto jsem podle modelu noteknihy ňáký klábosnice našel. Je to ta za 1113kč, ale stačila by samozřejmě ta s anglickým rozložením (čudliky přeházím) za 673kč, ta má akorát navíc jeden závit navíc na straně plechu, ALE jinak uspořádaný cesty na pásku, jinak počet čudlů a jejich tvar jsou OK.
Je rozložení jeho vývodu stejný, nebo je jiný? Nebylo víc verzí mámoprkna?
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
MetalGod píše:(čudliky přeházím)
Tím bych si nebyl tak jistej. Už jsem se do této situace jednou dostal a nešlo to, uchycení bylo malinko odlišné.
Jinak já objednávám klávesnice podle typu NB a poslední dobou se mi nestalo že by byl problém. Kdysi pradávno jsem zažil Acer který v jednom typu NB během výroby používal 2 vzájemně nezaměnitelné displeje a 3 klávesnice. (nebo možná obráceně) Ale to snad bylo ještě v dobách W98.
Díky všem.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
https://svetmovano.cz/kategoria,108_13, ... ookum%20HP
Od kongů tyhle věci objednávám. Trvá to déle, ale je to levnější. Originál to nebude, ale u českých překupníků většinou taky ne.