HDMI do PC nepracuje.
Moderátor: Moderátoři
HDMI do PC nepracuje.
Zapojil som kameru HVR-HD 1000 cez HDMI do TV - funguje.
Zapojil som kameru cez HDMI do PC - nefunguje...
Používam strižňu Pinnacle 14.
Dosku v PC mám: GA-Z97-HD3.
Že by to bol iba výstup?
Na PC nie je nič bližšie označené.
Ďakujem!
musis na to mit strihovou kartu .. avermedia a podobnej brajgl .. ale nerikej ze ty data nejdou z te kamery dostat lip ..
EDIT: ta kamera ma FireWire -- karta do pc + kabel te vyjde lip jak ta strihovka
Na kamere mi vypadol DV výstup. Poloprofesionálna kamera, opravujú ju iba v Bratislave. Zaplatil som 150€. (3900 Kčs.)
Po oprave mi DV vústup nejde.
Napísal som mail do opravovne , dostal som odpoveď, ža kamera má sedem rokov, po výmene koncovky bol plošák premeraný a ke´d mi výstup nejde, aby som kameru poslal, ale reklamáciu neuznáva... Zase mi vyúčtuje 150€ ?
Potom mi zavolal,"Možno je vstup odpálený."
"Až je plošák odpálený, nemali ste to zistiť hneď pri vstupnom odskúšaní do opravovne?" Opravár ostal ticho.Hovor ukončil.
Kamarát mi povedal, aby som signál ťahal cez HDMI.
"Neťahaš signál cez USB, alebo cez USB 3?
"Nie, cez HDMI..."
Vyskúšal som to cez TV - funguje. V PC nefunguje. To bol dôvod, spýtať sa, či náhodou netreba do PC inä kartu, alebo iný SW.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Spravili ste mi radosť.
Idem na tú kartu.
Ešte raz úprimná vďaka!!!
Našiel som také niečo, ale video cez USB? To je nejaký prevodník?
Strižňa mi USB nenáíjde. ?.
http://www.ebay.com/itm/for-PC-HD-USB-2 ... SwGn5ZsSRs
Natáčal som pre TV Nováky nohejbal. Vykopli loptu a, lopta mi podrazila nohu.Kamera na pleci. Stratil som rovnováhu a rozbil som si aj čelo. Jedine baterka vyletela z kamery.
Pokračoval som v natáčaní. Kamera šla ďalej, nahrávala, prehrávala, jedine výstup nešiel.
To som aj do servisu napísal.
Keby bol spravil diagnostiku, zistí všetko.
Do telefónu mi technik povedal, že premeral, ale neodskúšal...
Nikdy viac do Bratislavy.
Natáčal som pre TVN s vlastnou kamerou. Pracoval som na zmluvu. Primátor iba pokýval s plecami:"To je Vaša kamera."
"Nepokazil som ju na súkromnej akcii, ale keď som natáčal pre TV. Boli ste priamo tam, keď sa to stalo, aj pri mojom ošetrení."
"Ako hovorím. Je to Vaša kamera."...
Tady je servisní manuál, na straně 15 (5-12) je díl 503, na kterém jsou všechny tři konektory. Dále to bude propojené plochým kabelem, takže moc to nemá logiku, co se mohlo stát tím tvým upadnutím a následným otřesem? Je tam hromada jiných dílů např. mechanika, které trpěly určitě daleko víc.
P.S. Sám jsem měl v ruce Sony kameru (obyčejnou Digital8), která spadla na zem ze stolu. Ten pád nakopnul motor, který začal více vrčet a ten zvuk pronikal až do mikrofonu.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA