Nabízím díly z varný konvice Moulinex Ovea (za poštovné)

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
EKKAR

Nabízím díly z varný konvice Moulinex Ovea (za poštovné)

#1 Příspěvek od EKKAR »

Kvůli UV-degradaci plastovejch dílů jsem musel zlikvidovat rychlovarnou konvici Moulinex Ovea (obrázek https://1gr.cz/fotky/idnes/12/102/org/N ... 1_Ovea.jpg ) - pokud by někdo potřeboval topný těleso i s kabeláží, vnitřní funkční spínač nebo silikonový kruhový těsnění mezi samotnou konvičku a nepoškozenej topnej talířek případně ten soustřednej konektor do podstavce, jsou k dispozici. Než vyhodím zbytek plastů, je tady i fungující víčko nebo díly držadla případně samotnej podstavec - už jsem ale demontoval šňůru i ten konektor - ale žádný štípačky. Samotná varná nádoba včetně toho poloprůhlednýho plastu se ale rozpadá vlivem degradace plastu - právě z obavy před rozlomením nebo prasknutím konve plný vroucí vody mě vedla k jejímu vyřazení.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Za symbolickej revanš v podobě poštovnýho - kdybych měl jinou představu, napíšu cenu v nějaký konvertibilní měně ...
Konvice poctivě sloužila nějakejch 15 let, bohužel, plasty teplem a UV světlem ze zářivek zdegradovaly - a někomu zas může chybět ta elektrika z ní ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“