Pokud někdo nutně potřebuje schema, v tomto programu jsou (údajně) všechny normální evropská auta (zatím jsem našel vše). Mám ho (instalace dvě hodiny minimálně, hodně velká složka). Takže pokud jste někdo už zoufalý, mohu zkusit dohledat. Není to zas ale taková sranda, protože ročník, atd, některé části jsou pro víc ročníků a vůbec. Navíc musím vypnout PC a zapnout vždy druhý disk kde to mám, protože je už dost starý a nechci ho zbůhdarma honit. když nic netřeba..
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Soubor jsem stáhl, rozbalil, ale software WAU mi nainstalovat nejde, shlédl jsem jakýsi návod na instalaci, ale ten vyžaduje připojení, zadání adres, telefonu atd., předpokládám ale že ten soft je již obsažen v těch 7 GB. Jak tedy na to ?
Ale měl a dokonce se dalo pochopit. Instaloval jsem to, ale je to jen pro nová auta a nic moc. Tak jsem se toho zbavil, žralo to jen místo jako sliby politiků.
No, není to zázrak ale zatím jsem našel vše. WW, fiat, opel, renault. Je to sice trochu nedomyšleno, na druhou stranu než se někde stát členem, aby milostivě něco poskytli, nebo dokonce platit...