Udělal jsem něco špatně?
Moderátor: Moderátoři
Udělal jsem něco špatně?
Udělal jsem něco špatně? Jsem kokot? Vrtá mi to hlavou. Já byl v cajku, ale žena měla málem srdeční příhodu.
tak si jedu na kole do Polska, na hraničním mostě zácpa no tak předjíždím
kolonu, ne a to víte: superman ve fábině, uražená ješitnost že ho předjel
cyklista na mě huláká: kup si auto kua ! opětoval jsem: a ty koloběžku, magore ! nerad to dělám, není to můj styl ale nikdy neútočím první...
Nakadah píše:Udělal jsem něco špatně?
Ano, potkal jsi po ránu 🤐. I když se při tom rozčiluješ, tak je lepší být v klidu. On se někde zabije sám a když tak ho švihne někde mimo tebe.
Já si taky musím zvykat na to, kolik buranů z dědin jezdí s "městským" číslem po městě. Většinou to jsou mentální chudáci, co si myslí, že větší a silnější auto znamená lepšího řidiče. Bohužel to znamená, že jeho řidič má jen malé péro a potřebuje si to vykompenzovat větším prázdnem v mozku.
Poučení: příště zbytečně neblikej na 🤐, který neví co to znamená, protože na to nemá inteligenci.
konosuke píše:...jedu na kole do Polska, na hraničním mostě zácpa no tak předjíždím kolonu...
Stojim na semaforu - opravuji neco na silnici. Cyklisti predjizdeji zprava na zacatek kolony. Kdyz se pitomci podari dojet az na zacatek aniz by ho nekdo nechte sejmul otevrenim dveri, zaradi se na zacatek kolony a cyklistickou rychlosti brzdi provoz. Predjet se v zuzeni bezpecne neda, takze kolona roste a roste... Za par kilaku dojedu na dalsi uzavirku a opakuje se to same. Se nedivim ze nekdo obcas vynervi.