Konektor DELL se středovým pinem - na kabel
Moderátor: Moderátoři
Konektor DELL se středovým pinem - na kabel
- Přílohy
-
konektor.JPG- (15.99 KiB) Staženo 152 x
- radioelectrum
Zaky píše:Krabičku zdroje je třeba přes spáru tlouct kladivem tak dlouho, až krabičku rozloupneš, vyměnit kabel a krabičku zalepit. Rozborka kladivem působí brutálně, ale je to jediný mě známý způsob, jak krabičku co nejméně poškodit, po slepení obvykle běžným pohledem vůbec není poznat, že se lezlo dovnitř.
Mne sa este osvedcilo na niektorych tychto zdrojoch stlacat spoj krabicky vo zveraku, postupne dookola niekolko krat. Ak sa postasti rozlupne sa to tak ze je mozne pekne znova poskladat a zalepit
Záleží, jestli ten adapter jen někde leží, nebo se tahá a jak moc by vadilo takové estetické hledisko.
radioelectrum píše:ještě pro úplnost připomenu že ten konektor má vnitřní a vnější plášť jiný kontakt, a pozná zda-li je připojení notebook. Tak abyste to náhodou nezapojil pouze jako 2 pinový konektor.
A já ještě upřesním, že ten středový kolík vede na speciální obvod ve zdroji a pokud nebude zapojen, notebook prohlásí, že jde o neznámý adaptér, nebude dobíjet baterku a drasticky sníží výkon na minimum.
Mně neodešel konektor, ale zřejmě ten obvod ve zdroji, tak jsem musel koupit náhradní, protože se na tom nedalo pracovat
Vašek
Kód: Vybrat vše
https://svetmovano.cz/produkt,294,nahradni_kabel_k_adapteru_Dell_-_7_4x5_0_pin.html