dilema

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
konosuke

dilema

#1 Příspěvek od konosuke »

to buy or not to buy, that is the question...
asi ne, tchyni se barva moc nelíbí
Přílohy
P911.jpg
(90.52 KiB) Staženo 322 x
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Ruprecht

#2 Příspěvek od Ruprecht »

Its simple. Je to kombík f metle v tédéíčku? Not to buy.
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

Copak dilema....
Ale víš, čemu se říká SMÍŠENÝ POCITY???
Tak si představ, že si tu káru vod Ferdy Porešojc koupíš - a pak v ní uvidíš stát svoji tchýni na přejezdu mezi spadlýma závorama - a s Pindoulínou houkající ze zatáčky ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
konosuke

#4 Příspěvek od konosuke »

když jsem si vzal do ruky kalkulačku a spočítat splátky tohoto zázraku tak mně vyšlo finito XXII století
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
termit256

#5 Příspěvek od termit256 »

Proc se za tim autem tak krcis? Krades kolo? :-)
konosuke

#6 Příspěvek od konosuke »

ha, co s předním kolem od poršáka ? leda dekorace na stěnu garáže... :wink:
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od forbidden »

Myslím, že za to jedno kolo od Poršáka bys koupil čtyři slušný kola i s novýma pneu na běžný auto. :)
Bernard

#8 Příspěvek od Bernard »

konosuke píše:... tchyni se barva moc nelíbí

Jaks přišel ke tchýni? Nedávno ses tu vyptával, jak se balej budoucí manželky. Určitě jsi dostal spolehlivé rady, bohatá nevěsta se našla. Gratuluju! :)
konosuke

#9 Příspěvek od konosuke »

no dík, byla to jenom slovní rétorika, jinak není vo co stát a do sporťáka 120 kilovou babiznu nestrčíte, tam je místa jak v kabině Gemini kdo v tom někdy letěl do Kosmu, jo v pozadí fotky figuruje bílej kombík to by šlo...
p32

#10 Příspěvek od p32 »

konosuke píše:když jsem si vzal do ruky kalkulačku a spočítat splátky tohoto zázraku tak mně vyšlo finito XXII století

Ty naděláš, není lepší si to koupit rovnou za hotové? Aspoň se nemusíš rozčilovat se splátkama. :wink:
konosuke

#11 Příspěvek od konosuke »

Tobě se to řekne ! zrovna došel barevnej toner v tiskárně-kopírce cenin...
jo, vybalit v autosalonu kufr penězů máš na krku kriminálku než dopiješ minerálku, tak ! pane řidič, kde jste na to vzal ?! to nám vysvětlíte na stanici, deme, deme !
konosuke

#12 Příspěvek od konosuke »

Je to v areálu OC forum Nová Karolina u nádraží Ostrava-střed kde jsem se dnes pohyboval chvíli
konosuke

#13 Příspěvek od konosuke »

byznys is simply byznys...pokud se to pře s ideou a pravidly EB tak to prostě smázni shora dolů, zlobit se nebudu a poprvé to není, možná jsem nepochopil pointu ale začíná zde být mírně nepřátelsky dusno, pozoruji to už déle
p32

#14 Příspěvek od p32 »

Přitvrdili. Mám dojem, že na 300 tKč. Já kupoval Toyotu ještě za hotové, jen sem řek, že to nebudeme zdržovat, když už tam přišla ta objednaná a v pokladně mi dala stvrzenku, autem jsem vyjel na venkovní parkoviště, švihal pojistit a jelo se domů. :wink:
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Hubert_79 »

Jestli to není 15000 EUR, ten limit. Poněvadž při jakékoli operaci (třeba vklad v bance nebo i platbě složenky) nad 1000 EUR se prokazuje totožnost vkládajícího. No a nad 15000 EUR se provádí tzv. kontrola, kdy se ptají na původ peněz a účel obchodu.
Zavedl to zákon 253/2008 Sb. Uváděné částky jsou v EUR, ale u nás (logicky) se postupuje při operacích v ekvivalentu v Kč.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“