Captcha

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tygrik

Captcha

#1 Příspěvek od tygrik »

Dobry den.
Moc prosim o radu zdali se mam obratit na poskytovatele pripojeni a nebo zda je zrada u me.
Na webu kde se chci prihlasit maji obrazkove overeni zda nejsem robot, a kdyz vyberu odpovidajici obrazky tak zacnou mizet. Vice je v priloze.
Mam mozilu a windows 10 a vse preinstalovane.
Vpn aktivni nemam a stale to dela. Prosim o info zdali za to muze poskytovatel. Moc predem diky
Přílohy
catpcha.png
(285.56 KiB) Staženo 166 x
serviceman

#2 Příspěvek od serviceman »

S poskytovatelem ani s ničím jiným to nemá nic společného. Nikde není žádná zrada. Prostě zaškrtni obrázky a pokračuj.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
masar

#3 Příspěvek od masar »

Zaškrtnuté mizí a jsou nahrazeny novými a když na nich už auta nejsou, tak je znovu nezaškrtneš a klikneš na "ověřit".
:wink:
edit: Tento typ captchy mě dost irituje.
tygrik

#4 Příspěvek od tygrik »

Ok Jen dodam ze predtim nez to zacalo mizet tak to zustavalo zaskrtle a zvyraznene. Ale skousel sem to ted a po chvilce vyskosila hlaska: Z vašeho počítače nebo sítě jsou odesílány automatizované dotazy. Z důvodu ochrany uživatelů nelze požadavek okamžitě zpracovat. Další podrobnosti naleznete na stránce s nápovědou. Dodam v napovede o omto stavu sem se nis nedovedel :(
masar

#5 Příspěvek od masar »

tygrik píše:Ok Jen dodam ze predtim nez to zacalo mizet tak to zustavalo zaskrtle a zvyraznene...(
Ale tam byl jiný úkol - zaškrtnout (označit) políčka s cedulemi. Je to tam vždy napsáno.
:wink:
Achab

#6 Příspěvek od Achab »

Taky záleží jak to mají nastavené. U těch cedulí jsem donedávna označoval i políčka s tyčkami v domnění, že ke značce patří. Na některých stránkách je to chyba, jinde je to žádoucí, nebo to aspoň akceptují.
tiktak1953

#7 Příspěvek od tiktak1953 »

Ja som myslel, (chcel som sa na to tu spytat),ze to zaskrtavanie mam len ja v pc( niekedy).
elektrosvit

#8 Příspěvek od elektrosvit »

Captchu po mně začal chtít strejda Gůgl v IE. A protože mě to taky dost štvalo (slušně řečeno), začal jsem používat strejdův Chrom, tam to po mně dosud žádnou captchu nechtělo. :)
Achab

#9 Příspěvek od Achab »

Na Googlu s jejich vlastním prohlížečem to možná funguje, ale jinde asi ne...
MetalGod

#10 Příspěvek od MetalGod »

Captchu chujo Gôgel vřazuje tehdy, když jsou dotazy opakovaně něčím podivný, třeba syntaxí, volbou slov, nebo opakovaným vyhledáváním podezřelejch témat, taky v tom může mít prsty uživatelova volba pro něj nedůvěryhodnýho prohlížeče (Exploder) a OS (Woknouz, především starý a nepodporovaný verze, tj. JehoVista, XP a starší), nebo pokud máš malware, co například furt něco gůglí.
Jen nevím, proč je tolik povyku kvůli decentní kosmetický úpravě captchy :roll:

P. S.: Už vím, proč jsou tady fórum s CMS z roku 2005 a proč se na jejich vzhledu nic nemění. By propukla masová hystrerie, že něco vypadá trochu jinak 8O.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
PotPalo

#11 Příspěvek od PotPalo »

Google bohatne z reklamy. Ak tvoj prehliadač nepodporuje najnovšiu reklamu, vyžaduje captcha. V podstate ide o to donútiť ľudí, aby si nainštalovali nový prehliadač zameraný hlavne na reklamy.
MetalGod

#12 Příspěvek od MetalGod »

No to nevím, mám tradičně nejnovější verzi FF a asi před rokem mě taky s captchou otravoval, tuším, že jsem urputně hledal datashit.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“