De'Longhi ECAM 23.210 "uchcává" *vyřešeno*
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
De'Longhi ECAM 23.210 "uchcává" *vyřešeno*
Díky.
- Přílohy
-
De'Longhi ECAM 23.210.jpg- De'Longhi ECAM 23.210.B-NN1 termoblok
- (105.73 KiB) Staženo 338 x
Žádný výkres u sebe teď nemám (ten najdu až ráno), ale pod tou černou spojkou (do které vede "žlutá" hadice) a pod tou žlutou spojkou (de které vede "červená" hadice) je plastové šoupátko (zasunuté do oranžového průhledného krytu pístu), na kterém jsou dva o-kroužky (větší hnědý a menší černý) - a ten černý je oježděný.
Pokud je ojetý ten malý kroužek, co je na šoupátku vedle toho hnědého, tak používám tyto kroužky na hadice z kávovarů zn. Jura. Beru je samozřejmě z někama úplně jinama (a v balení po 10ks), ale velikostně odpovídají. Vypadají stejně, jako o-kroužky, co používá delonghi, ale jsou o nějakou desetinu milimetru menší - zkoušel jsem na tu pozici dávat kroužky od delonghi a praskaly, zatímco tyto se po určité (delší) době jenom zase sjedou.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
De'Longhi ECAM 23.210 2.jpg- De'Longhi ECAM 23.210.jpg
- (98.98 KiB) Staženo 313 x
Jo, a ten odkaz nijak neřeš - nal jsem hledat "o-kroužek kávovar jura" a hledal jsem to, co mi přišlo povědomé. Já třeba beru toto, ale přímo od Electroluxu (prodávali kávovary od Jury pod svojí značkou). Vidím ale, že jsem se trefil na Brno, což je (hlavně kvůli poštovnému) OK.