Soubory v mobilu nejsou vidět

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Soubory v mobilu nejsou vidět

#1 Příspěvek od markoni »

Je mi trapně ale nemohu si pomoc a dám tuto otázku.Mě nejde vidět soubor vytvořený aplikací v mobilu přesunut s interní paměti pomocí mobilní aplikace Total Commander do složky na SD kartě která je vidět myslím ta složka ale ten soubor tam není díval jsem se na oprávnění toho souboru rwxrwx- mobil mám připojený pomocí USB "Zařízení pro média (MTP) kde může být zakopaný pes ????díky
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Asi by to chtělo napsat trochu líp. Moc se v tom nevyznám.
Ale každopádně- pokud chceš pracovat se soubory, měl bys mít telefon připojený v režimu Mass Storage, ne MTP.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
PixelOrgy

#3 Příspěvek od PixelOrgy »

Pod tim zarizenim vidis oba storage? interni i externi? Normalne bys mel pod tim MTP zarizenim videt oba disky. Pokud nevidis SD kartu jako disk, mozna je videt v rootu toho MTP jako /sdcard/ nebo /internal storage/
markoni
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od markoni »

Já vidím oba dva disky jak interní tak externí ale ve složce linka má tam být ještě jeden textový soubor který byl přesunut s interní paměti pomocí výše zmíněného Total Commanderu.Ty dva soubory co tam jsou jsou nahrány s PC díky
Přílohy
telefon.jpg
(93.56 KiB) Staženo 130 x
PixelOrgy

#5 Příspěvek od PixelOrgy »

Jaj, sorry, ja si nevsiml, ze pises o textovym souboru. To mam obavu, ze pres MTP neprojde, umi to jen multimedia. Pak uz jen mass storage.

Mam za to, ze mass storage pujde zapnout v developer menu. To se zapina z dialogu, kde je info o verzi. Tusim 10x kliknes na cislo buildu
keemo

#6 Příspěvek od keemo »

Bezne jdou v mtp videt i presouvat nonmedialni soubory. Nema ten soubor atribut skryty nebo systemovy? V tom pripade jej tam neuvidis...
markoni
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od markoni »

Jak jednoduché stačilo dát místo přípony TXT tak třeba MP3 a jsou vidět soubory i v interní paměti no to !!!!! :pc:
Naposledy upravil(a) markoni dne 26 dub 2018, 17:28, celkem upraveno 1 x.
vladodyno

#8 Příspěvek od vladodyno »

a ide to aj otvoriť?
markoni
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od markoni »

Po přesunu na PC tak tam dát znovu příponu TXT a normálně to otevřeš v poznámkovém bloku :D to jsou věci
Standa99

#10 Příspěvek od Standa99 »

Nejraději pro spojení Windows-Android používám ADB plugin do TotalCmd. S ním není problém se procházet po celém systému (pokud je telefon rootnutý), ale i bez rootu je ideální.
Přílohy
adb_tc.png
(81.04 KiB) Staženo 126 x
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“