Ochrana osobních údajů
Moderátor: Moderátoři
Ochrana osobních údajů
Ta první stránka s množstvím požadovaných údajů je na potlamě.
Dalších sedm stran té skládačky jsou jen plané kecy o tom, jak budou osobní údaje v bezpečí. To víte, že jo! Zrovna vám budu věřit, šejdíři.
Chodím tam nakupovat jen ty nejzákladnější věci vč. hajzláku a to jen proto, že to mám nejblíž a líp se tam parkuje - hlavně bez výpalného parkovného městu - jako u Alberta v centru.
Místní Albert je totiž tak drzej a na svoje zákazníky až tak sere, že sice má na parkovišti boudu na vozíky jak kráva, výtah z parkoviště do patra, ale za parkování při nákupu nechává svoje stálé zákazníky platit.
Parkoviště za Albertem je totiž komplet celé městské a tedy lepíte pětku první hodinu, každá další bůra.
Jsou přímo v centru, mají z toho tam vejvary a obraty jak prase, přitom nejsou schopni ani ochotni stálým zákazníkům rozdat aspoň hodinové parkovací karty. Zákaznický karty má myslím Albert taky, ale tu nemám, mám jen bonusovou kartu do jedné místní lékárny a nic víc.
Lékárenská karta je dokonce myslím na celý rodný číslo a tímpádem je asi bude muset lékárna kvůli té 🤐 zrušit.
Leošu: ano je to Penny, měl jsem kartu něco přes 1/2 roku, no obejdu se bez ní. Výborné je, máš souhlasit s výše uvedenou ochranou dat a osobních údajů, a přitom tohle je okecávačka až v příloze. Volal jsem na zákaznickou linku a pán mi řekl, že ty bláboly o zasílání reklamy atd. nejsou povinné a že se to odtrhne, když jsem mu řekl, kde je umístěný souhlas s podpisem tak zjevně nevěděl, čili neviděl.
Ještě horší je to v Ternu, tam slevu třeba kávy ze 110Kč na 75Kč podmiňují kartou, je to tak i u jiného zboží. Tohle by spíš měli zatrhnout, když sleva, tak pro všechny.
U lékáren je to trošku jiné, tam už máš podchycené údaje z recepisu, ale i tam to můžou změnit.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Též je naivní představa, že všelijaké slevové a věrnostní karty někdo dělá z nějakého altruismu a kvůli "dobru" pro zákazníka. Sám nemám ani jednu a myslím, že se bez toho dá dobře existovat.
Nemám problém porozprávať o sebe v priateľskom rozhovore obchodníkovi, s ktorým sa pravidelne stretávam ako stály zákazník. Ale určite nechcem byť záznamom v databáze u nejakého menežera, s ktorým som sa v živote nestretol.