LG 27LC2R

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mmiloss

LG 27LC2R

#1 Příspěvek od mmiloss »

Zdravim vospolok, vcera mi doniesol kamarat tuto staru tv ci by si nedala rozbehat, po rozobrati sme zbadali na zdroji hned nadute 4x kondenzator 1000uF, tie som vymenil, zlozil a skusil ho zapnut. TV nabehla ale len podsvietenie. obraz ziadny , je vidno len ze svietia trubice, neraguje ani na menu nic, ked som dal zdroj signalu tiez nic. napatia mi obyc merak ukazoval plus minus male odchylky, v com moze byt problem? flash? alebo panel?

dik za info
p32

#2 Příspěvek od p32 »

Stáhni si SM a na straně 19 začínají logické úvahy o problémech. Je tam i schéma, tak to zjistíš i podle toho.
mmiloss

#3 Příspěvek od mmiloss »

dakujem, idem pozriet, ale nakoniec som zistil dnes predsa len ze mi nejde 6V zo zdroja, aj ked premeriam suciastky okolo vyzeraju vse ok aj kondenzatory som mal vsetky vonku na meraku a odchylky minimalne ba dokonca presnejsie ako tu mam skladom nejake z ciny:-) je tam jedno male smd svab 2x4 nozicky ale cislo na nom ani pod lupou nie je vidno a neviem co na nom merat.
mmiloss

#4 Příspěvek od mmiloss »

tak nakoniec TV opravena, vymene kondiky a jeden maly svab z podobnej TV, a telka fici ako ma. dakujem
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“