kurýrní služba DPD
Moderátor: Moderátoři
- petula
- Kontaktovat uživatele:
kurýrní služba DPD
A jaké jsou Vaše zkušenosti?
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Víte co ti kluci za celou směnu musí zkusit...vyskočí,naskočí ať je horko nebo zima.Milion hovorů a stresu...hrůza.Ano je pravda,že kdo se rozhodl to dělat,měl by to dělat pořádně,ale toje spíše teorie.
Až bude distribuci provádět stroj,tak pak si můžeme stěžovat.
Kvalita upadá u všech distribucí.
V Praze snad někde Pošta chodí jen jednou za týden a ještě nepravidelně....také hrůza.
Dodávková PPL, co rozváží balíky je podstatně horší. Doba dodání mezi 12-18 hodinou, před vánocema jednou přijel v 21.45 nasranej jak ... Asi 2x dovezli 24 hodinovej balík až za dva dny a jednou vůbec, vymlasklo se auto a balíky shořely. Reklamaci poškození jsem nikdy nemusel řešit, ten požár uhradili vše.
Kdysi mi něco vozila Radiálka. To byl průser! Jednou mě přivezly paletu, co byla proražená skrz naskrz oběma vidlema od vysokozdvihu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Česká Píčta nikdy nic neztratí, ale s doručením má těžký trable. Balík do ruky oznámí avízem do schránky, i když adresát vyburcovanej odesílatelem a často i sms a mailem odeslaným právě Píčtou sedí celej den doma jak presbuřt na prkýnku. Další termín doručení už nemají zaplacenej, tudíž si stejně musíte další den vzít volno a jet si sami na dodávací píčtu balíček vyzvednout - kde je samozřejmě kolikrát obsah rozbitej, nebo aspoň poškozenej.... Za ty jejich zas.raný avíza i když člověk jak vůl celej den sedí doma a čeká na jejich doručovací obsluhu bych na fleku dával pokuty a výpovědi za porušení smluvních podmínek doručování plus náhrady klientům jako odškodnění. A největší postihy bych "naordinoval" managorům píčty, obzvlášť těm hňupům a hňupkám, co vymysleli ty "přidružený služby" = prodej pojistek, losů a dalších křupanovin, který musejí povinně píčťáci na přepážkách svým zákošům vnucovat...fredis píše:Dneska mně DPD dovezlo balíček podaný v pondělí v Polsku. Doručení perfektní, navíc v rámci hodiny ve které to měli dovézt. Absolutní spokojenost. To hnůj ČP nikdy nedokáže, pokud to vůbec doručí...a neztratí to
.
A kutilmile - nelituju tě