Nabízím výrobu hliníkových "krabic" na projekty...
Moderátor: Moderátoři
Nabízím výrobu hliníkových "krabic" na projekty...
Pro případné "nedorozumění" - nejsem OSVČ.
Kdyžtak pište SZ...
Pokud je tato nabídka proti pravidlům, ať ji admin klidně smaže...
Takže asi bude nejlepší to tady celé smazat a tvářit se jako bych nic nenabízel... Myslel jsem to ale v dobrém... Konkrétní cena nejde opravdu napsat pokud by to mělo být vyhotovené komplet.
Měl jsem spíš na mysli jen vytvoření krabičky na míru, do které si pak každý udělá co potřebuje... Je to hliník a ten jde obrábět (vrtat a pilovat) naprosto jednoduše...
Ted uz si kazdy dovede udelat zhruba obrazek kolik ho krabka u tebe bude stat a nebude te otravovat s nacenovanim, kdyz by cena byla uplne mimo jeho predstavy. Nevim proc bys to mazal, je dost mozne ze nabidku nekdo vyuzije.
Jen s tu cenu mel napsat hned na zacatku, neuvadeni cen je sileny nesvar ktery se v posledni dobe rozmohl. Drtivou vetsinu lidi kteri by si to klidne u tebe nechali udelat, vubec na nabidku bez ceny nebudou reagovat, protoze si budou myslet ze jedes v beznych zakazkovych cenach firem.
Jinak nějaké krabičky mám už nadělané, tak je případně dám na "bazar" v příslušné sekci tohoto fóra...
microlan píše:Výkresy v *.DWG ?
Výkres stačí namalovaný rukou...
Pak je ideální vycházet z dostupných rozměrů hliníkových profilů. Nicméně neměl by být problém vyrobit jakýkoliv rozměr.
Tady je kdyžtak foto komplet výroby... http://rellik.rajce.idnes.cz/Zdroj_III/# To CNC nevím jak dlouho budu mít ještě přístupné, tak spíš bych raději dělal "jen" ty krabičky bez otvorů. Víceméně jediné otvory by byly na některém krytu pro šroubky.
Hlavní důvod proč tohle nabízím víceméně zdarma je ten, že se chci zdokonalit ve svařování hliníku a svařovat něco bez nějakého výsledku mě nebaví...
Jinak v případě zájmu klidně pište i na email rellik(a)email.cz