Antivir AVG a havárie W7

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
starecd

Antivir AVG a havárie W7

#1 Příspěvek od starecd »

Zdravím odborníky, tak mám 2 problémy.
Po koupení AVG Avastem se mi automaticky nainstaloval AVG internet security, měl jsem AVG Antivir, teď jsem si prodloužil licenci, ale na původní Antivir, bohužel prodloužit mi to nejde, prý nemám spojení. A nevím jestli to půjde, protože na stránkách podpory je pouze Free nebo Internet security. Co s tím.

Druhá věc už podruhé mi spadly W7, sice se obnovily, ale někde je problém.
Ale kde, ví někdo poradit?
masar

#2 Příspěvek od masar »

Podívej se do protokolu událostí.
:wink:
Přílohy
2.png
2.png
1.png
1.png
starecd

#3 Příspěvek od starecd »

Dík, tak jsem to po očistě spustil a uvidím. Napřed mi to psalo anglicky 3x kritická chyba. Teď z toho vylezlo česky, že když se systém sám obnovil, chyba by mohla být v napájení. Což by odpovídalo zapráskanému zdroji, možná ten prach vypínal ochranu a to jsem ho čistil před 1/2 rokem, neuvěřitelné, kolik toho nasál. Mám vlastně nonstop zapnutý ventilátor, takže prach se pěkně víří, nepomůže vysávat.
starecd

#4 Příspěvek od starecd »

Nicméně podpora AVG je o ničem, novou licenci nelze aktivovat.
Rellik

#5 Příspěvek od Rellik »

AVG je celkově nanic... Tak yjsem si jednou koupil licenci na rok. Pak jsem dal demo Kasperky antivirus, když vypršela a ten mi nahlásil 28 virů, které AVG vůbec nijak nedetekovalo... Je to zbytečný a hlavně drahý program, který umí stahovat jen aktualizace a nic víc...
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od forbidden »

K AVGčku mám velký výhrady, ale srovnávat to tím, že jinej produkt našel 28 "virů" je blbost. Pravděpodobně to byly trasovací cookies, nějaký zbytky po toolbarech a adware. Možná už neškodný. Některý produkty to s detekcí přehání a neznalí uživatelé pak valí oči, před čím vším je antivir "ochránil". Prostě vždy je třeba přečíst detailní výsledky a zjistit si, co kde vlastně je. Mnohdy jsou to i falešný detekce.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“