Ach ten Microsoft skype
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Ach ten Microsoft skype
- Artaban001
Jedna verze Androidního Skype dokonce nabízí kontakty Tvých kontaktů k zařazení (někdy to může být nepříjemné). protože v mým okolí existují osoby, co na skype lpí, v mobilu používám "Skype Lite" a na PC ten vestavěný z WIN10. Ale moc tam nebývám..
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Ale chtěl jsem se zeptat - (vy)řešil někdo už problém s ukončením skype verze 7? Mě včera poslali hlášku na monitor že už si musím nainstalovat osmičku a basta. Starý skype furt padá do té hlášky a nic s tím nejde dělat, žádný reinstal a čištění registrů a zakazování aktualizací nepomáhá, asi na to mají nějaký backdoor přímo ve woknech (v mém případě win7).
Zkoušel jsem např. toto:
https://www.adaptech.cz/novinka-104.php
Tak jsem tedy zkusil tu nekonečně vnucovanou osmičku. Osmička je podle mého názoru totální humus který brzdí celé PC a zabírá skoro celou obrazovku svými zcela zbytečnými grafickými prvky a enormním množstvím volné bílé plochy. Odezvy programu jsou mnohem delší, objevily se mi jakési podivné kontakty které jsem dávno smazal (možná byly jen skryté?) a teď nejdou smazat, naprosto nepřehledný seznam kontaktů... Nechápu co tím sledují, jestli ten projekt chtějí úplně zlikvidovat či co? Bohužel kvůli udržení kontaktů s přáteli ten program musím dál používat.
Nebo neexistuje nějaký alternativní open-source klient pro skypové účty?
Jsem z toho fakt rozladěný
www.sigmaphon.cz
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
Aktuálně mám v PC W10 verze 1809 a Skype 8.36.0.52. Doma i na chatě mám ještě stará PC s Win Xp. Nevím jaká je tam verze, ale Skype tam také funguje. Tento týden u známé s Win XP nefungovala stará verze Skype a po upgrade přímo ze Skype opět funguje. V mém NTB mi také Skype funguje. Ve všech mých strojích se přihlašuji na jeden účet Skype.
Ve Skype komunikuji přes chat, hlasem a posíláme si fotky, soubory a odkazy na internet s několika známými a rodinou. Nevím jaké Skype mají oni, ale vše funguje.
Se stejnými protějšky se spojuji přes Skype také z mobilu (Nokia 5) pod stejným účtem Skype. Co napíši v mobilu, tak vidím také v historii na Skype v ostatních mých strojích.
Tak nevím. Asi platí "čím blbší sedlák, tím větší brambory".
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Vím že je spousta lidí kterým nic z toho nevadí a proto se ty společnosti chovají tak jak se teď chovají. Drzost a bezohlednost gigantických společností se stala standardem.
PS: Pobavila mě stránka "skype feedback" která mi vyskočila po odinstalaci starého skypu. Můj názor je vůbec nezajímal, nikam nic nešlo napsat, celá stránka byla jen o tom jak je nový skype úžasný. To mluví za vše...
www.sigmaphon.cz