Tablet Lenovo TB-X304L

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Artaban001

Tablet Lenovo TB-X304L

#1 Příspěvek od Artaban001 »

přeji hezký večer. Bohužel jsems e stal majitelem výše zminěného šmejdu. Má v sobě "O2 firmware" a v něm je spousta aplikací, který me pijou krev.
Z tabletem se ještě děje to, že mu občas vypadává obraz. Něco, jako když na pár desetin vteřiny vypadne vysílání, nebo na pár milisekund zhasne displej. Navíc se často seká. Reklamovat jej nemá smysl. Když už, zkusím si s ním zablbnout, než se jej zbavím. proto bych rád zkusil do něj naládovat "Androida z volnýho prodeje". Jenže kde jej sehnat a jak to provést..
PCmaniac99

#2 Příspěvek od PCmaniac99 »

Tady na XDA toho najdeš dost.

Jen upozorňuji na možnost bricknutí. ;)
Artaban001

#3 Příspěvek od Artaban001 »

Brick mi nevadí - přinejhorším to vyhodím. Na něčem se člověk učit musí, ne?
Ty Tebou zmiňované stránky znám. Odemčel jsem si bootloader - kupodivu to šlo i v nastavení pro vývojáře. TWRP jsem tam nabootoval a stáhl zálohu. Ale kde vzít to, čím to "naplnit".
MetalGod

#4 Příspěvek od MetalGod »

Stačí, když se Ti to povede rootnout, byť jen dočasně - pak si nainstalíš ňáký čistidlo, nebo například 3C Toolbox, a odstraníš sajrajt, co tam nepotřebuješ.
Akorát nevím, proč to mrká, možná se Ti tuhle funkcionalitu podaří odstranit pouhým odstraněním zbytečnýho softwaru (jako že by to jeden z nich dělal).
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Artaban001

#5 Příspěvek od Artaban001 »

Tablet nakonec dopadl tak, že jsem tam dostal TWRP, kterým se mě podařilo tablet "vyčistit" tak důkladně, že při restartu zůstal v řežimu bootloaderu. Podařilo se mi stáhnout ROM verzi pro tento tablet pouze v rozbalené verzi, kterou jsem tam nebyl schopen dostat. Tak jsem to vzdal a tablet daroval někomu, komu se to snad podaří. Z toho plyne dvoje ponaučení:
1. Když to neumíš, tak Ti ani Google nepomůže.
2. Už nikdy Lenovo.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“