Při bezdrát. nabíjení je rušen fm signál transmiteru
Moderátor: Moderátoři
Při bezdrát. nabíjení je rušen fm signál transmiteru
Pokud nenajdu řešení tak zkusím variantu 2.
Mám v tunelu odkládací místo a je tam přípoj pro další třeba nabíječku do autozapalovače. Mám doma kvalitní 2m kabelu a samsung nabíječku a tam bych měl připojeny samsung adapter pro ten držák mobilu. Třeba by to pomohlo ale z neznámého důvodu tam nejde napětí. Nepotřebojsem to a tak jsem si říkal že to opravím až bude důvod.
Renault Laguna II.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Edit: doma nabíjím též bezdrátově a zkusil jsem položit malý FM trazistorák na cívku nabíječky a ve zvuku jsou slyšet lupance s frekvencí menší než jedna sekunda. Stačí oddálit radio na několim cm a lupání je pryč.
Za další, hudba se z telefonu line online-spotify a tak je otázka co se děje při bezdrátovém nabijení, jeslí to neovlivní zvuk.
https://www.kimgroup.cz/fm-transmittery/xiaomi-bfq04rm/
Sám, jako analogový nostalgik věřící v propojení drátem, vozím v autě USB klíčenku s muzikou (no co už: digitálu asi neutečou ani fosilové), mobil s ničím nepáruji, vyjímečně na dlouhých cestách si nechám baterku v něm dobít. Ale kabelem. Jestli mi někdo volá, a patří mezi ty, komu stojí za to zavolat zpět, až zastavím, zavolám zpátky.
Jako zdroj nf signálu pro transmitter můžu mobil použít, má sluchátkový konektor, ale s tím jsem si hrál jen jednou. Když jsem viděl, jak při poslechu ubývá "dojezd" na baterii, vyšlo mi, že je lepší mobil jako přehrávač nepoužívat, nechci-li ho dobíjet jednou či dokonce dvakrát denně. Jednou dvakrát týdně mi stačí, však k baterce se nedostanu a kolik asi vydrží nabíjecích cyklů?
Tato úvaha mě přivedla k vypnutí několika zbytečně běžících aplikací, které v mobilu na nic nepotřebuju a bohdá nikdy potřebovat nebudu.
Zkrátka v autě cpu signál do audia přímo z CD, wav/wma/mp3CD nebo z flešky a mobil do toho vůbec netahám.
V autě mám origoš radio renault ke kterému jsem si koupil krabičku pro sd kartu a přenos muziky probíha před datovou linku autorádia. Chtěl jsem zachovat ovládání autoradia u volantu a taky funkčni lcd v domečku. Rádio si myslí že je připojen cd měnič. Stálo to přes 2 tisíce a chvilku jsem takhle fungoval. Jenže otravovat se se stahováním a kopírovaním muziky na sd kartu mě přestalo bavit. A audio databaze spotify je neskutečně bohatá od vykopávek naší a zahraniční scény až po hudbu co dnes letí.