To vypadá na slušnou tovární práci, rané devadesátky, nebo možná konec osmdesátek, nejspíš Slušovice, nebo spřízněný JZD.
Dělali tam několik druhů podobných zdrojů pro svoje aplikace, neco na způsob Mesitů Z-YE/TX, od 0 do 30V, ale ne tak výkonné, jenom 0-3A a hlavně všecky byly spínané. Bývaly v tom hromady KUX41N, KUY12 a nějaký BUZny.
Ty KUX41N mi ze Slušek jeden dobrý muž pašoval, lebo se zjistilo, že jsou výborný krom spínání i na slušný "zesilování" až do 450W/4R a jsou na spínací rychlý kusy i dosti odolný.
Není tam uvedenej výrobce toho zdroje? Má to lineární regulaci-omezení proudu? Já tohle nevidím poprvý, viděl jsem to právě v TNS Technology, úsek Aplikovaná elektronika.
Co s tím napájeli, to netuším, možná nějaký vypalovačky-programovačky jednoúčelových pamětí.
Kdybyste jen tušili, co všecko bylo ve Sluškách řízený vysloveně jednoúčelovou a tam vyrobenou elektronikou..
Myslím i programovatelný rozsvěcování a zhasínání u krav a jinde

Bylo toho tam nacpanýho mraky a vyráběli si to všecko sami, včetně plošáků, byla tam na výrobu oboustranných desek s prokovy celá, moderní linka od jednoho hodně známého výrobce.
Makaly tam tehdy ty nejlepší vývojářský mozky z tehdejšího gottwaldovského okresu, možná i celé JV Moravy či JM kraje. Dalo se tam vydělat opravdu hodně peněz a ti lidi tam byli fakt machři.