panasonic rx-es20

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomikt

panasonic rx-es20

#1 Příspěvek od Tomikt »

zdravim, nevite nekdo poradit kde bych sehnal dalkovy ovladac k tomuto radio-cd prehravaci, nebo aspon jakej ovladac k nemu patri, diky moc, koupil jsem ho od ruky bez ovladače. Nebo nevali se nekomu nahodou doma?
MetalGod

#2 Příspěvek od MetalGod »

Na netu nic nenalezeno.
Zkus bazáče, nebo si budeš muset koupit univerzála.
Třetí možnost je čekat, čekat a čekat, jestli se Ti někdo odtud ozve.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Tomikt

#3 Příspěvek od Tomikt »

na netu jsem prave taky hledal a nic...a navic nevim jakej k tomu patri ... univerzalni doma mam, ale je to naprd protoze nejdou vsechny funkce,ani ty zakladni jako je hlasitost :(
MetalGod

#4 Příspěvek od MetalGod »

Většinou ty DO maj k dispozici víc kódů, takže je docela velká pravděpodobnost, že to bude fungovat pod jiným kódem, možná líp, možná hůř.
Projeď všechno a uvidíš.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Hifista

#5 Příspěvek od Hifista »

Tento přístroj mám a mohu potvrdit, že univerzál je v těchto případech na všechno a na nic. S naprogramovaným MAK2000 jde jen něco. Obdobnou zkušenost mám s věží Kenwood, kde se mi nepodařilo některé speciální funkce rovněž univerzálem vyloudit.
U toho RX-ES20 ti mohu jen sdělit, že na ovladači je nápis: "Portable stereo CD system" s označením: EUR648251. Nevím sice zda-li to k něčemu bude, ale nic dalšího jsem již nezjistil.
Tomikt

#6 Příspěvek od Tomikt »

Hifista píše:Tento přístroj mám a mohu potvrdit, že univerzál je v těchto případech na všechno a na nic. S naprogramovaným MAK2000 jde jen něco. Obdobnou zkušenost mám s věží Kenwood, kde se mi nepodařilo některé speciální funkce rovněž univerzálem vyloudit.
U toho RX-ES20 ti mohu jen sdělit, že na ovladači je nápis: "Portable stereo CD system" s označením: EUR648251. Nevím sice zda-li to k něčemu bude, ale nic dalšího jsem již nezjistil.

diky moc, no jedine kdybych hledal nekde v bazarech tak snad to oznaceni pomuze, s univerzalem se fakt u tyhle masiny neda uspet :(
jeste kdybys nahodou mel cas a moznost, a byl tak hodny mi ten ovladac nejak vyfotit a foto treba poslat na mail t.takac@seznam.cz
abych vedel jak asi vypada , diky moc
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“