Tesla NC430 - prodám

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
honza637
Kontaktovat uživatele:

Tesla NC430 - prodám

#1 Příspěvek od honza637 »

Zdravim, upgradoval jsem aparaturu a zbyl mi gramofon Tesla NC430. Je to v podstatě kopie německého Duala. Raménko ujde, technický stav je velice dobrý. Vložka je v něm JVC Z4s. Upraven na cinche (místo pětikolíku). Na ceně bychom se domluvili přes nejlépe mail. (Představuji si kolem 700,- vzhledem k vložce ...)
Kolik serverů jsi zničil, tolikrát jsi adminem.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Oldradio »

Jen malá drobnost, není to kopie Duala, ale Tesla toto gramochassis vlastního vývoje vyráběla i pro firmu Dual pod jejich značkou.
Hill
Administrátor

#3 Příspěvek od Hill »

A nejen pro ni: co Lenco, PE, NAD... svého času to byla lukrativní záležitost - za umístění značky zákazníka zvenčí a nenápadné umístění štítku vlastního zevnitř (nebo jen do návodu) si zákazník připlatil.
Zrovna tak se na roztruby našich dechových nástrojů z Amati vyrývaly značky světových firem (pamatuju třeba tubu model Fender Ambassador a další). Takže se levnou prací zlatých českých ručiček dost často vytahoval někdo jiný, kdo by to za tu cenu v takové kvalitě nevyrobil. Takových příkladů by se dalo najít hromadu.

No a na jejich trzích si přece zákazník koupil za úplně jiný peníz "jejich" značku...
honza637
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od honza637 »

Oki, nehádám se. Jen jsem to četl v jednom starém AR ...
Kolik serverů jsi zničil, tolikrát jsi adminem.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“