SDR - časová razítka
Moderátor: Moderátoři
SDR - časová razítka
Používám přístup přes Limesuite API, nikoliv Soapy. Pokud pracuji bez časových razítek, tak jak to mají v examplu
https://github.com/myriadrf/LimeSuite/blob/master/src/examples/basicTX.cpp
, tak to celkem funguje. Pokud začnu používat časová razítka tak signál na spektráku vypadá dobře, ale API mi začne vypisovat znak L , což znamená, že se data opozdila, ačkoliv mám vysílací paměť vyplněnou dostatečně dopředu.
Důvodem proč to chci použít s Limesuite a časovými razítky je ten, že chci napsat ovladače do jistého opensource projektu, kde již ovladače pro LimeSDR jsou, pro jinou "profi" SDR kartu (výrobce ji ve skromné dokumentaci označuje jako PCIe SDR), která je určená pro jiný komerční SW. Nicméně výrobce k ní dává jakési API a ovladače ale bez podpory, tzn. systém tady to máte dělejte si s tím co chcete, hlevně se nás na nic neptejte.
Ta "profi" karta režim bez razítek nemá, takže abych mohl udělat nějaký srovnávací test (na obou kartách generovat DSB zároveň) tak to chci nejprve rozchodit na LimeSDR.
Je mi jasné, že je to poměrně komplikovaná otázka a že informace, které jsem uvedl k nalezení řešení nestačí. Tento příspěvek je spíš taková sonda, kterou chci zjistit jestli se na ebastlirně nachází někdo s kým bych si o tom mohl pokecat, abych se zbytečně nerozepisoval o něčem s čím mi tady nikdo nepomůže.