že čo?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

Příliš širokoúhlý objektiv (teda krátké sklo a hodně zblízka), co by jiného...
samec

#3 Příspěvek od samec »

O to nejde. Len mi nejak mozog neberie zmysel toho videa, ani zmysel komentárov pri tom videu. A úplne ma desí, že si to preposielajú deti na smartfónoch.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

A k tomu máznutí způsobený rychlým pohybem a elektronickou závěrkou kamery v mobilu (klasickej příklad zkreslení rychle se pohybujících částí obrazu elektronickou "závěrkou" je zdánlivě nesmyslný hákovitý zakřivení listů vrtule snímaný z kabiny za letu - stačí si pustit pár videí na TyTrubko se záběrama z lítání). Jako efektový video "přeměny" dítěte na cosi připomínající tyranosaura to ale vypadá slušně ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Artaban001

#5 Příspěvek od Artaban001 »

To znám, když jsem fotil Robinsona (malý vrtulník), ze kterýho jsem předtím vystupoval, tak jsem si taky všiml, že má na fotce místo vrtule bumerang.
Přílohy
20140927-125326.jpg
20140927-125326.jpg
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“