Hromosvod v USA (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
Hromosvod v USA (přesunuto)
- tomasjedno
Dráty na fotce té rybárny určitě nepatří k hromosvodu. Na fotkách městských budov možná sem-tam nějaký hromosvod bude, svody nemusí být vidět. Kdoví jaké tam mají normy, ale někdy nejsou nutné ani jímače, stačí uzemněné vodivé konstrukce. Nakonec i u nás se běžně používá hřebenová soustava bez jímačů.
@Kremik: na tvaru konce jímací tyče nezáleží. Ale kdysi se používaly měděné, někdy i pozlacené špičky. Občas jsou ještě k vidění staré jímače s ovinutým svodovým lanem až ke hrotu.
- tomasjedno
To ostatní> Proto je výhodnější si domeček pronajímat kvůli složitosti vaší Title deed a vztahu k Vaší PS Liabill.Coverange and Payments.. add. /prominte to nedokáži úplně přeložit, neb jde o danné výrazy v češtin neznámé/.
Já tomu moc nerozumim, ale vím jistě, že blesk uhodí málokdy do domečku v zástavbě u pobřeží.
A když tak, je lepší vyhořet, než pak platit právníkům $350/h za náhradu škody. Za to si koupíme novej.
Pokud si budu chtít postavit domek, tak se juknu na to zda je v ohrožení bleskem a udělám opatření, ale nikdo mi nemůže diktovat co psal Habesan.
Nechápu asi to, proč by mi měl furt někdo se "snažit" pomáhat mi /za svoje "zaměstnání" a koruny-zisky/, když to nechci.
Něco jiného je SSI, ale nepovinné TLP... Ale to jsme zase jinde... promiňte.
- weed_smoker