Technics SU-V505

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
yesper26

Technics SU-V505

#1 Příspěvek od yesper26 »

Ahojte, neviete niekto ako je to s teplotou tohto zosika ? Totiz bez signalu je studeny chladic ale akonahle don pustim signal a volume ani moc nemam, tak po par minutach je dost horuci chladic a aj trafo a to idem na jeden reprak. Niekde som cital, ze je to ok ale nezda sa mi to. Kondiky som pomeral a javia sa byt ok, meral som len ich kapacitu. Ale jeden v napajani 8200uF ma 6200uF, zeby to bolo tym ? Studenaky som ziadne nenasiel. A ako vlastne funguje bias ? ma to akesi kontrolky low, medium, high, po zapnuti zosika sa to kadejako rozblika ale ked nabehne tak zostane svietit - auto, signal, thermal, bias ledky nie. Signal svieti aj ked vstupny signal odpojim. Nemate niekto skusenost ?
Diky za radu.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Na netu píšou, že je to třída A, takže topení je normální. Bez signálu jsou konce zřejmě vyplý.
yesper26

#3 Příspěvek od yesper26 »

Jj je to Acko, len sa mi zda, ze to hodne topi. By sa s nim dala vytopit mensia izba :D Ale preco stale svieti ledka signal, ked signal don nepustam. Asi by chcelo sa pozriet do schemy zapojenia. No zosik je riadeny uPC, takze neviem.
yesper26

#4 Příspěvek od yesper26 »

Hmmm nasiel som nejaky obkec ku tomu jak to cele funguje. Zaujimave 8O :idea:
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“