Jen napíšu, jak mě vypekl tento kávovar. Opravuju to po zmrznutí, pár měsíců to stálo, bylo to i plný pavučin. Prasklej vodní filtr a spousty těsnění jsem vyměnil, ovšem po připojení vody nic, čerpadlo jelo naprázdno, voda do hadice ani netekla. Tak na to koukám, je tam rozdělovač vody ze zásobníku a vody z vodovodu. Solenoid jen na vstupu z vodovodu, jinak by to mělo být průchozí. Vytáhl jsem výstupní hadici a voda stále netekla, to je divný říkám si. Tak jsem celej ten rozdělovač vyndal, trochu zašťáral šroubovákem do vstupu, ozvalo se klapnutí a už to funguje.

Asi to bylo zaseklý dlouhým stáním. Předpokládám, že je tam nějaká automatická záklopka.
Druhá věc, testuju to na stole, vodu dává, ale hlásí zaseklou vařicí jednotku. Ale nevydal ani hlásek, že by se s ní snažil hýbat. Druhá jednotka to samý. Změřil jsem napětí jdoucí na motor, nic. Bylo mě divný, že by odešla elektronika, ale stává se to. Pak mě napadlo, proč má motor společnej konektor s vyhřívací plotnou šálků? Asi je to použitý jako předřadník, no a jo. Jak jsem to zapojil, už to funguje.
Holt těžkej život servisáka, kterej musí na všechno přijít sám.
Ještě fotka pro pobavení, kávovar na kapačce.