Přenos kontaktů z neaktivní SIM
Moderátor: Moderátoři
Přenos kontaktů z neaktivní SIM
Existuje nějaká možnost kontakty z karty vytáhnout? Telefon má sice micro USB na nabíjení ale nechová se jako disk ale v PC se detekuje jako COM11.
My Phone Explorer maká jen s Androidem a nebo Eriksonem, Nokia Data Suite se taky nechytá. Pouze v Mobil Edit Lite se detekuje jako Media Tec MT6XXX ale připojit také nejde.
Nějakej nápad?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Pripadne (s redukciou) do citacky smart kariet a pouzit vhodny SW. Takto som hromadne vypinal PIN na novych SIM kartach pred ich pouzitim v routeroch. Karty boli este nevylomene, takze bez problemov s vkladanim do citacky (Gemalto, povodne z nejakej banky), SW som pouzil monosim.
Tohle umi na prodejne u operatora, pripadne si kup za par kacek ctecku.
https://www.ebay.com/itm/USB-Cellphone- ... :rk:7:pf:0
vladodyno píše:Toto by som skúsil riešiť u súčasného operátora. Isto budú schopný kopírovať SIM-SIM.
U T-mobilu mi řekli, že kopírují jen svoje karty.
to rnbw: Když vložím prošlou SIM do jakýhokoliv jinýho mobilu, tak po zadání jejího PIN je výpis "pouze bezpečnostní volání" nebo něco podobnýho a do kontaktů mě to vůbec nepustí, jde jen namačkat číslo.
Gemalto od ČSOB mám, ale budu muset nějak zalepit izolepou malou kartu do velký po obvodu je asi 1,5 mm mezera. Monosim jsem zkusil nainstalovat. Řve že mu chybí ten jejich Mono Framework ale po jeho instalaci to stále hlásí že není nainstalovanej.
Tys to asi zkoušl pod Linuxem, co?
edit: Ten Mono for Windows 5.18.0.240 od Xamarinu je bohužel nefunkční.
- Artaban001