Bluetooth modul
Moderátor: Moderátoři
Bluetooth modul
- serviceman
Pak procesor druhé straně musí říci. Já jsem bluetooth 4.1, páruji se na frekvenci xxxx tak si ji srovnej přímači, šifrování používám xxx a můj bezpešnostní pin je xxx. A to právě dle velikosti jednoho brouku na desce lze usuzovat, že to ten brouk neumí. Možná je to modul pro Arduino nebo jiné miniPC. Nebo na druhé straně potřebuješ příjmač, který si s tím rozumí. Nevýhoda je v tom, že to ruší zařízení celým spektrem, jelikož tam absentuje řízení zda je dané pásmo obsazeno nebo volné. Něco jako bezdrátové myši. Taky jejich USB část, co se strká do PC, bez nového ovládacího programu a drobných úprav na modulu nelze použít např. s mobilem.
třeba tady. https://www.chinahao.com/product/563058654988/
Zadruhé ten šváb, co tam je, je opravdu dostatečný, protože mám něco podobného jenom v jiném provedení a je tam pohledově (tento má odstraněný označení) ten samý a funguje to bezproblému.
Zkoušel jsem to s mobilem Xiaomi Note 4, který by měl mít bluetooth 4.1 (ještě je k tomu napsané A2DP, LE, ale nevím, co to znamená)
Pokud jsem ještě něco důležitého opomenul, budu rád, když napíšete. Ale zatím se mi to jeví, že je to prostě vadný kus, což vzhledem k pořizovací ceně a způsobu dopravy není zase nic nepředstavitelného.