Problém s internetem
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Problém s internetem
https://realtek-download.com/realtek-pc ... ontroller/
nebo patricne stahnout u vyrobce MB dle oznaceni desky.
Pokud je podezreni na problem sitove karty stejne asi nic jineho nez s ovladaci delat nebudes nebo tam vrazis rovnou jinou do volneho slotu.
Zrovna vcera jsem potiz u jednoho najednou silene zpomaleneho starsiho PC s W7 pri startu resil.
Uzivatel si tam nainstaloval Avast a delal to on. Slo vyhazet jeho cca 5, 6 komponent a nechat jen zakladni Souborovy, heurestiku, web, postu.
Zruseny namatkou fubkce Clean, banka, aktualizace zastaraleho SW atd. Jmena komponent Avastu strilim od boku.
- kevin_mitnick
Hubert_79 píše:Vykopal bych ho a už nevracel. Měl jsem v PC nějaký ten free a internet to posílalo přes nějaké jejich proxy a zlobilo mi internetové bankovnictví. Sr_č jeden.
Presne. Avast i NOD od Esetu te chrani pred smirovanim tim, ze celou tvou komunikaci posilaji pres svy servery.... OMFG
Asi ne nahodou je Slovensky ESET vysoce cenen za skvelou spolupraci s Americkou CIA a jeho majitele podporuji nastrcene politicke vudce a AVAST vubec nezaostava, jak tvrdi i Wikileaks...
Inak je to uplne rovnake - zerie pamat a CPU, sposobuje rozne problemy (hlavne sietove), vyskakuju z toho vselijake reklamy a falosne chybove hlasenia (v registri mate 10 tisic chyb a toto si musite nainstalovat na opravu), stahuje a instaluje to dalsie sracky.
Windows nepouzivam. Ale ked sa mi dostane do ruk nejake problemove PC s Windows, tak "free" AVG, Avasty, McAfee a podobny odpad odstranujem, instalujem MS Security Essentials.
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
rnbw píše:Antivirus sa od malware lisi jedine tym, ze si ho clovek instaluje dobrovolne. Vacsinou.![]()
Windows nepouzivam. Ale ked sa mi dostane do ruk nejake problemove PC s Windows, tak "free" AVG, Avasty, McAfee a podobny odpad odstranujem, instalujem MS Security Essentials.
MS Security Essentials ten nebude asi zdarma ?
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Míval jsem ho na W7 a v pohodě. Když jsem potřeboval poupravit jedním spustitelným souborem jiný spustitelný soubor, případně vygenerovat sériové číslo pro instalaci, tak to řvalo jak tur.
V klidu bych to nainstaloval. Je to sice od MS (a ten je fujky), ale funguje to dobře.
- markoni
- Kontaktovat uživatele: