Problém s internetem

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Problém s internetem

#1 Příspěvek od markoni »

Vyskytl se mě takový problém když zapnu desktop tak mi chvíli nejde internet nebo mě blbne, ale domácí sít je v pořádku na IP kamery se dostanu možná je to jen náhoda ale toto se děje po aktualizaci 1809 na notebooku nebo na telefonu mi internet funguje v pořádku :? díky
Hejnicek

#2 Příspěvek od Hejnicek »

Nejprve bych zkusil vypnout FW
pak treba volbu Odstranit potize co to hodi za hlasku,
ci odebrat sitovy adapter a vratit sitovy adapter ve spravci zarizeni.
Jenou jsem to vyresil narychlo vrazenim jine sitove karty do slotu MB misto integrovane - ale mel jsem ji po ruce hned ve skrini.
Přílohy
pora s.jpg
pora s.jpg
markoni
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od markoni »

Podávám další report: dnes po startu PC mi nešla nebo šla ale blbě- pomalu i domácí síť tak 10 minut nějaký další nápad co by to to mohlo být?
Jde nějak zjistit co je to zač ta síťová karta myslím typ co mám integrovanou ? pomocí nějakého prográmku nebo funkce obsažené ve WIN10 ?díky
Hejnicek

#4 Příspěvek od Hejnicek »

Viz vyse ve W10 jukni do Spravce zarizeni
markoni
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od markoni »

Dostal jsem podezření na tento Avast Cleaup Premium protože mel jsem zapnutou automatickou kontrolu 8O je to možné
jinak nejsem s toho Správce zařízeni moudrý vyz příloha díky
Přílohy
sítová karta.jpg
sítová karta.jpg
Hejnicek

#6 Příspěvek od Hejnicek »

I tak by to melo k identifikaci ovlasacu stacit:
https://realtek-download.com/realtek-pc ... ontroller/

nebo patricne stahnout u vyrobce MB dle oznaceni desky.

Pokud je podezreni na problem sitove karty stejne asi nic jineho nez s ovladaci delat nebudes nebo tam vrazis rovnou jinou do volneho slotu.

Zrovna vcera jsem potiz u jednoho najednou silene zpomaleneho starsiho PC s W7 pri startu resil.
Uzivatel si tam nainstaloval Avast a delal to on. Slo vyhazet jeho cca 5, 6 komponent a nechat jen zakladni Souborovy, heurestiku, web, postu.
Zruseny namatkou fubkce Clean, banka, aktualizace zastaraleho SW atd. Jmena komponent Avastu strilim od boku.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hubert_79 »

podezření na tento Avast Cleaup Premium

Vykopal bych ho a už nevracel. Měl jsem v PC nějaký ten free a internet to posílalo přes nějaké jejich proxy a zlobilo mi internetové bankovnictví. Sr_č jeden.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
kevin_mitnick

#8 Příspěvek od kevin_mitnick »

Hubert_79 píše:Vykopal bych ho a už nevracel. Měl jsem v PC nějaký ten free a internet to posílalo přes nějaké jejich proxy a zlobilo mi internetové bankovnictví. Sr_č jeden.

Presne. Avast i NOD od Esetu te chrani pred smirovanim tim, ze celou tvou komunikaci posilaji pres svy servery.... OMFG

Asi ne nahodou je Slovensky ESET vysoce cenen za skvelou spolupraci s Americkou CIA a jeho majitele podporuji nastrcene politicke vudce a AVAST vubec nezaostava, jak tvrdi i Wikileaks...
markoni
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od markoni »

Asi to bude ono 8O Avast Cleanup Premium automatická kontrola, to jsou ale věci člověk si to zaplatí a ono to dělá takový bordel
rnbw

#10 Příspěvek od rnbw »

Antivirus sa od malware lisi jedine tym, ze si ho clovek instaluje dobrovolne. Vacsinou.

Inak je to uplne rovnake - zerie pamat a CPU, sposobuje rozne problemy (hlavne sietove), vyskakuju z toho vselijake reklamy a falosne chybove hlasenia (v registri mate 10 tisic chyb a toto si musite nainstalovat na opravu), stahuje a instaluje to dalsie sracky.

Windows nepouzivam. Ale ked sa mi dostane do ruk nejake problemove PC s Windows, tak "free" AVG, Avasty, McAfee a podobny odpad odstranujem, instalujem MS Security Essentials.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od markoni »

rnbw píše:Antivirus sa od malware lisi jedine tym, ze si ho clovek instaluje dobrovolne. Vacsinou. :D

Windows nepouzivam. Ale ked sa mi dostane do ruk nejake problemove PC s Windows, tak "free" AVG, Avasty, McAfee a podobny odpad odstranujem, instalujem MS Security Essentials.

MS Security Essentials ten nebude asi zdarma ? :D
rnbw

#12 Příspěvek od rnbw »

Ten je zadarmo, ale nezasahuje do sietovej komunikacie, nevyskakuju z neho reklamy na ine produkty a nestahuje a neinstaluje dalsie sracky.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od markoni »

Díval jsem se na recenze na tento produkt na stahuj, každá recenze jiný názor :argue:
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Hubert_79 »

Tisíc lidí, tisíc chutí.
Míval jsem ho na W7 a v pohodě. Když jsem potřeboval poupravit jedním spustitelným souborem jiný spustitelný soubor, případně vygenerovat sériové číslo pro instalaci, tak to řvalo jak tur.
V klidu bych to nainstaloval. Je to sice od MS (a ten je fujky), ale funguje to dobře.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
markoni
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od markoni »

Tak dostal jsem podezření na HD disk když je na 100 procentech tak internet nefunguje ale jakmile se to ustálí na rozumných procentech tak internet začne fungovat ,samozřejmě vím že to není samotným HD ale programem který to způsobuje, dnes mi internet nefungoval celých 20 minut po aktualizaci 8O chytám se už všeho
Přílohy
aktu.jpg
aktu.jpg
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“