žehlička na vlasy Philips HTS930

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Crifodo

žehlička na vlasy Philips HTS930

#1 Příspěvek od Crifodo »

Nenašel jsem rubriku kam by se tato pičovina, nazývaná jako "hair straightener" hodila, pokud si někdo ze správců poradí kam to zařadit, budiž.

Náčiní "Philips made in China" má zapínací mikrospínač, encoder pro regulaci, nefunguje, jeví se jako přerušený přívod a hlavně
nedá se do toho bez použití násilí dostat. Pravděpodobně lepeno nebo důkladně zaklapnuto. Na webu jsem pro tento model nenašel žádné rozebírací video. Než to obloukem odhodím, dotaz jestli to někdo už rozebíral?
samec

#2 Příspěvek od samec »

Občas sa veci rozpadnú na jednotlivé komponenty pri tvrdšom dopade na zem. Naspäť to potom ide sekunďákom, izolepou alebo horúcim lepidlom. Aj keď ten druhý krok bude u žehličky asi trochu problematický.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Rozoberal som len znacku Valera, ta isla pekne a aj bez nasilia. Zacinalo vylupnutim prstenca pri kabli. Pravdepodobne bola dost draha.

Tam pravdepodobne pri pade akurat popraskali keramicke tablety PTC vyhrievacich telies, takze to neodporucam hadzat na zem...
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

nakonec jsem to rozebral mírným násilím, utajené šroubky pod kryty, ale nic platné to nebylo. Elektronikou se prohnal velký proud, navíc vývod od jednoho topného tělíska přepálený.
Zůstala funkční přívodní šňůra s otočným konektorem.
Chinský Philips, není co řešit.
Přílohy
jarni manevry 031.jpg
jarni manevry 031.jpg
jarni manevry 029.jpg
jarni manevry 029.jpg
jarni manevry 027.jpg
jarni manevry 027.jpg
jarni manevry 025.jpg
jarni manevry 025.jpg
samec

#5 Příspěvek od samec »

To čo je na tých plošakoch? To má aj wifi? 8O
Crifodo

#6 Příspěvek od Crifodo »

Je tam procesor a 3 místný LCD, topení se spíná triakem, na druhý destičce je nějaký obvod pro malé napětí ze sítě, komparátor a topení má vedle sebe NTC čidlo. Teplota se nastavovala enkodérem. Frikulínský ale s obvyklou čínskou spolehlivostí. Ze značky Philips na takovým zprasku se starej Philips musí obracet v hrobě.
mi-ro

#7 Příspěvek od mi-ro »

Jistě že to má WiFi. Jako všechno, co má být smart, in a cool. Po zapnutí do sítě proběhnou aktualizace a následně přihlášení uživatele. Bez WiFi si ani nevrzneš.
..to bude jen ňákej odpůrek
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“