Sháním manual oscila UT2025C

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
FERYACT

Sháním manual oscila UT2025C

#1 Příspěvek od FERYACT »

Sháním manual oscila UT2025C. Potřebuji vědět jak zeslabit paprsek. Bez signálu je vodorovná stopa silná.
Charos

#2 Příspěvek od Charos »

Co tak zkusit uzemnit vstup....? :D
A víš proč? 8O
petrfilipi

#3 Příspěvek od petrfilipi »

Google má výpadek?
Tady to je.

Petr
FERYACT

#4 Příspěvek od FERYACT »

Charosi: Mám zakončovací odpory 50 Ohm a to bylo první co jsem udělal.Paprsek se jeví jako dva řádky a zašuměné. Z Googlem mám problémy.
Podíval jsem se na manual a zjistil jsem, že mohu zkulpovat vstup ke GROUND a najednou byla solidní a správná časovka.A to by měla být i bez zakončovacího odporu . Takže tam asi něco ještě bude.
Petrfilipi.: díky že jsi mne nakopl správným směrem.Sám jsem manual několikrát hledal ale marně.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od forbidden »

Vzhledem k tomu, že je to digitál, tak paprsek asi nezeslabíš. :) Co to dělá se signálem? A co to dělá, když snižuješ citlivost vstupu? Dělají to oba kanály?
FERYACT

#6 Příspěvek od FERYACT »

Když jsem nechal oscilo automaticky zasynchronizovat došlo k silnému paprsku. Po zrychlení časovky došlo k zeslabení paprsku. Já jsem si spojitosti nevšiml. Chtěl jsem kontrolovat vyrobený dělič. /z Izostaty 50 Ohm 90dB / Byla to bída .Snažil jsem se pořádně stínit sekce. Ale -60dB ještě šlo, ale dále jen fantazie. Chtěl bych změřit vyrobený filtr 5MHz pro kv.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“