Zdravím,u této TV nejde podsvícení,zvuk jde i obraz je vidět.Pročetl jsem asi 20 vláken,kde se většinou mluví o T-comu.Jelikož je to moje první tato otevřená TV nevím kde ho hledat.Přikládám foto zdroje kde jsem měřil napětí na konektorech.Na levém je 34V i při jeho vytažením a na pravém má být 3x 12V a je tam 10V.Nechci rozebrat display.Každá rada dobrá !
Tři roky je tak ideální poločas rozpadu u nových typů TV. Čeká tě otevření a mrknutí na ledky a jejich označení pro výměnu a zároveň nastavení podsvitu.
Tak jsem se rozhodl LCD demontovat ale dostal jsem se do problému,jak oddělat ten podélný plošák,aby se dal zvednout ten kryt.Oni ho pitomci přilepilli.Poradí někdo?
p32: Dal jsem na Tvoje rady z minula a tak by jsi měl poradit znovu !!. Momentálně navím,jak je to flexi zakončené na druhém straně u displeje.Pokud je na pevno,tak by mě zajímalo jak to otevřou v servisu.
Pokud myslíš z druhé strany,tak to jsem nechtěl jelikož u úhlop.108cm mám strach o prasknutí a zvedací přísavky nemám,jak jsem to viděl na videu.Ale asi mě nic jiného nezbude.