ATI Mobility Radeon HD 4670 pád os při spuštění videa.
Moderátor: Moderátoři
ATI Mobility Radeon HD 4670 pád os při spuštění videa.
Bugcheck code: 0x100000EA (0xFFFFFA8007E535F0, 0x0, 0x0, 0x0)
Error: THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER_M
file path: C:\Windows\system32\drivers\dxgkrnl.sys
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: DirectX Graphics Kernel
Bug check description: This indicates that a thread in a device driver is endlessly spinning.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
This was probably caused by the following module: atikmdag.sys (atikmdag+0x2BF72)
Bugcheck code: 0xEA (0xFFFFFA8007DC89F0, 0x0, 0x0, 0x0)
Error: THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER
file path: C:\Windows\system32\drivers\atikmdag.sys
product: ATI Radeon Family
company: ATI Technologies Inc.
description: ATI Radeon Kernel Mode Driver
Bug check description: This indicates that a thread in a device driver is endlessly spinning.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
Tyto dvě chyby se ukážou po pádu systému win7. Dneská jsem dělal clon os na jiný disk. Povedlo se i s obtížema. Už jsem si říkal no dobrý. Pak vzal flash disk s videem z bezpečnostní kamery. VLC bez obrazu a media player zahlásíl že je málo paměti-blbost. Koukl jsem na web výrobce a je tam ovladač z května letošniho roku. při spuštění instalátoru jsem dal prvně odinstalovat starší ovladač. A nainstaloval ovladač z května. Restart a po něm při spuštění videa modrá smrt v málem okně , zbytek je černý.
Na nápad někde z webu jsem použil utilitu na odinstalaci ovladaču DDU-display driwer unistaller. Po restartu se nainstalovaly ovladače od MS. Stejný pád os i chyba. Tak instaluji ten ovladač z května, avga_hd4670_8.633.0.0000_w732. Po restartu spustím video a pád os a stejný problém dxgkrnl.sys (dxgkrnl+0x6F63. Být tam integr. grafika od intelu tak tyto problémy mít nebudu. Nemáte někdo nápad jak dál? Díky
- pocitujlasku