Jak zakázat Adblock?
Moderátor: Moderátoři
Jak zakázat Adblock?
Nějaký nápad jak mohu zakázat adblock z mého PC? Mám problémy s zobrazením některých webových stránek. Což mi nedovoluje vstup kvůli zásuvnému modulu.
A kutilmile - nelituju tě
To bez debat - jak uBlock, tak AdBlock jdou vypnout jak dočasně, tak i trvale pro danou stránku. Pozastavit - to znamená dočasně vypnout blokování, většinou do novýho startu prohlížeče nebo do refresh (F5) stránky, nespouštět na stránce je trvalý vyřazení "blokovače" z funkce.jezevec píše:Ale dá se jednoduše pro danou stránku trvale vypnout.
A kutilmile - nelituju tě
dred píše:nič zložité, rozklikni si modrý štít, alebo červenú pacičku a tam si to nastavíš.
Druhá možnosť - odinštalovať.
Díky za tunu. Konečně se to tady dalo opravithttps://silicophilic.com/how-to-disable-adblock-on-firefox/ . Nejsem si jistý, jak na tom, jak na stránce dočasně vypnout plugin pro stránky, které byly v rozporu a nebyly načteny.
Ve Windows i na Linuxu si reklamní weby naházím do /etc/hosts, a je to v pohodě. Mám tam dokonce i všechny reklamní servery Google - neuvěřitelné zrychlení všechny stránek. To vyfiltruji většinu balastu aniž by se muselo zasahovat do browseru.
Kromě toho detekci adblocku lze zabránit tím, že nepoužijete žádný předvolený seznam pro blokování. Všechny předvolené seznamy smažete, a prostě si poctivě budete přidávat ty, na které narazíte. Takto provozovaný adblock je většinou nedetekovatelný ani pro ty weby, co ho detekují. Účinnost blokování je přitom úplně stejná.