Dobry den,prosim vas nejdu mi budiky na nissan teranno presnejšie nejde mi otačkomer a rychlomer.Nevie niekto ako sa to napaja?Aby som to vedel odskušat na stole?Su tam 2 konektory.Dakujem pekne.
Jsou dvě provedení... Zde je napájení desky s HC908, tuším Terrano II, což by mělo odpovídat požadovanému r.v.
Zkus trochu přihřát HC908, pokud se deska rozeběhne je jasno o příčině. Časté závady desek v Audi TT, Berlingo a další.
Dobry večer,Jodr napojil som tie budiky no display funguje aj kontrolky sa rosvietili aj signalizacia funguje,no s ručičkami ukazovatelmi ani nepohlo ani milimeter.Nema byt ešte niečo zapojene?Dakujem.
Po připojení zdroje nebo napájecího konektoru v autě, by stabilizátor desky měl vyvolat reset procesoru a rafičky by měly najít svou “nulu” na zarazkach (závisí na systému, ale většinou to tak funguje) displej ukazuje km?
Ano,očistil som kontakty na procesore a už vyskočili ručičky rychlosti a otačkomeru a vratili sa do nulovej polohy ručička palivomeru sa len trošku dvihla a ručička teploty len mierna zatriasla.Malo by to potom asi fungovat aj na aute.