OK mrknem na silentbloky zadní nápravy - fuj ještě origo a potrhané. Dobrý tak nové Lemförder. Volant byl najednou rovně, mírné tahání na stranu zůstalo. Tak znovu na GEO - ladili ladili, beze změny. Nasraný už sem zvyšoval hlas - aha pane no máte vůli v axiálním táhlu řízení. Kujwa na to jste nepřišli hned?! Fakt no, asi tak 1-2mm vůle v ruce když sem za to tahal.
OK. Axiální táhla jsem vyměnil za Lemförder. Znovu na GEO - výsledek že to teda nikam netáhne, jede to samo rovně, ale kujwa ten volant pořád křivě!
Ten odklon pravého kola jsem měl takhle mimo toleranci už loni, ale to auto jinak vždy jezdilo rovně a volant jsem měl rovně. Ani jsem nevletěl do díry.
Přední náprava je komplet MOOG, 20.000km. Před 2.000km jsem zadní spodní ramena vyměnil za Meyle HD, protože se mi jejich silentbloky zdály moc měkké. No, ono to tak prostě mají i Meyle HD. Zbytečná investice, původní jsou OK. Klouby ramen i řízení jsou v pořádku, tuhé a bez vůlí. SB ramen taky nepotrhané.
Můžete mi prosím někdo poradit místo kde v Ostravě nebo F-M opravdu najdu někoho kdo to umí seřídit správně?