Potleskový spínač změna funkce
Moderátor: Moderátoři
Potleskový spínač změna funkce
A kutilmile - nelituju tě
Pri pripojení napájania je možné, že relé zopne a rozopne. To by šlo odstrániť. Pin1 IC2 sa oddelí od Pinu2, C5 a R7 sa navzájom vymenia, a k pinu1 IC2 sa privedie kladný pól presunutého C5.
Ešte by som blokoval napájanie OZ priamo na pinoch 7 a 4 IC1 cca 100nF keramickým kondenzátorom.
A R9 jsem připojil na pin4 až za elit C6. A už to spíná podle zvuku a nastavení citlivosti mic. Relé bude spínat tlačítko od bezdrát. zvonku. Doufám že na sepnutí toho tlačítka bude stačit třeba i 2sekundové sepnutí relé, krátký zvuk. ipuls. Ale to by nemělo nastat, počitám se zvuk. impulsem delším jak 2s.
Možná by bylo fajn aby rele drželo třeba ty dvě sekundy. Tento čas by tomu tlačítku-zvonku mohl stačit na sepnutí zvonku. Bezdrát. zvonek nemám teď u sebe takže zatím teoretizuji o čase sepnutí tlačítka zvonku.
edit: Dotáhl jsem bezdrát. zvonek, v tlačítku je spínač se čtyřmi vývody ale spínají se dva, druhá dvojce je spojena. A funguje to s upraveným potleskovým spínačem parádně. Krabičku mám, ještě koupit konektor a adaptér na 12V.